Candy Queen og Frøken Lakrids

Jeg har nu blogget om kager og andre søde sager i godt 4 mdr. Jeg har mange lœsere og en af dem har tilbudt at jeg kunne blive blogger for hendes virksomhed, Candy Queen. Jeg har simpelthen fået æren af, at blive Candy Blogger hos Candy Queen, og mit candy navn er Frøken Lakrids.

I går blev jeg så præsenteret på Candy Queen’s blog:

“I løbet af sommeren har vi gjort os nye tanker og kastet os ud i nye projekter! Så er det på tide at afsløre en af dem! Vi har fået en blogger med i teamet som kommer til at dele ud af godteposen. Hun er en dygtig og kreativ kagemager, elsker at udforske nye opskrifter samt ideer og det hele kommer jer til gode når hun kommer til at dele den her på Candy Queens blog. Vores nye Candy Blogger er Frøken Lakrids!!! Navnet lægger til familien og sjovt nok elsker hun lakrids!

Du kan læse resten af introduktionen på Candy Queens blog, her.

PS. du kan finde opskriften på Frøken Lakrids ynglings kage her.

Det første blog post hos Candy Queen:
I forbindelse med introduktionen og i forbindelse med det gode vejr i weekenden (30˚c) bloggede Frøken Lakrids om hjemmelavet lemonade.

“Her de sidste par dage har det været så dejligt varmt og hvad er så bedre end at slukke tørsten i hjemmelavet lemonade?

Jeg har tit tænkt på at lave lemonade selv, lige som i syd staterne i USA. Det ser bare så lækker, frisk og indbydende ud når de sidder der med deres vifter og et glas hjemmelavet lemonade. Så jeg besluttede mig for at finde en rigtig sydstats opskrift.

Jeg kom dog frem til, at alle har hver deres familie opskrift og der handler om tradition. Da der kun bruges tre ingredienser besluttede jeg at prøve mig frem. Jeg tænkte, at jeg nok ville foretrække den sur frem for sød. Så jeg gik i gang og i første forsøg var den perfekt. Hvor heldig har man lov at være?”

Du kan læse resten af indlægget på Candy Queen’s blog og der kan du også få fat i den lækre opskrift og se flere af de fristende billeder.
Go læsning og go fornøjelse.

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Andet og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *