Om mig

Jeg hedder Christina og bor i København sammen med min mand og vores tvillinger fra Juni 2014.

Jeg er født med en meget sød tand, og en passion for mad. Jeg elsker at udfordre mig selv i køkkenet med forskellige råvarer og opskrifter.
Denne passion har resulteret i at jeg nu læser kandidaten, fødevarervidenskab på KU (MSc in food science and technology), da jeg også elsker at opdage nye ting og undersøge tingene til bunds.

Her på bloggen får du et lille indblik i mange af de søde sager og brød jeg fremstiller.
Jeg lægger stor vægt på, at vise billeder af “how to” undervejs, da dette ofte er noget jeg selv savner til mange opskrifter.

Har du noget på hjertet er du meget velkommen til at skrive kommentarer eller spørgsmål både her på bloggen eller til min mail christina@kagertilkaffen.dk

Jag laver en masse skønne kager til venner og familie, hvilket betyder at jeg ikke tager i mod bestilling.

Copyright
Alle billeder er taget af mig og alt tekst er skrevet af mig. Så hvis du gerne vil låne, kan jeg kontaktes på christina@kagertilkaffen.dk, så kan vi aftale nærmer om hvordan vi gør.
Videregiver du informationer/opskrifter eller bruger du mig som inspirationskilde – ser jeg gerne du linker tilbage til mig, tak.

Copydan
”Eksemplarfremstilling af papirkopier/prints fra denne hjemmeside til undervisningsbrug på uddannelsesinstitutioner og intern administrativ brug er tilladt med en aftale med Copydan Tekst & Node. Eksemplarfremstillingen skal ske inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.”
Velkommen til og go fornøjelse Christina

16 Responses to Om mig

 1. Eva ramon skriver:

  Mange skønne opskrifter – og hopper
  Gerne ind for at vælge en el flere
  Opskrifter…. Mums

 2. jane finsen skriver:

  hvor køber du dit chokolade og vanillie m.m. altså selve råvare

 3. Bente busk kjær skriver:

  Dejligt billede af dig som din mor har taget. skønne kager du laver

 4. heidi skriver:

  Hej, HJÆLP…. skal lave en bryllups kage til 70 mennesker, med to lag crem i i hjerte forme. hvilke str. vil du anbefale? Gerne i 3 lag

  • kagertilkaffen skriver:

   Hej Heidi,
   Jeg har en bestemt formel jeg anvender når jeg skal beregne hvor meget kage jeg skal lave. Den finder du HER. Når du bager hjerte kager, skal du anvende samme formel som ved en rund kage.
   Så mht str på forme, kommer det helt an på hvor høje du forventer dine kager bliver.
   Ved denne kage, blev hver kage 8cm høj og str var Ø30cm, Ø23cm og Ø16cm hvilket svare til 52 pers.
   Det er altid lidt af et regnestykke man skal igennem når man laver sådan en kage, håber du finder den gode løsning til din 🙂
   Hvis vi antager at dine kager bliver 8cm høje, kan du lave kagerne i Ø35cm, Ø28cm og Ø20cm. I dette tilfælde bliver kagen til 75 pers. Bliver dine kager så kun 7,5 cm høje passer det med 70 pers. Men hellere for meget kagen end for lidt 😉
   Christina

 5. Dorthe skriver:

  syntes det fantastisk du har billeder undervejs i opskriften. som du selv skriver det mangler tit på andre hjemmesider. meget godt at have noget visuelt. skal helt klart prøve nogle af dine mange lækre opskrifter.

  • kagertilkaffen skriver:

   Hej Dorthe,
   Tak for dine kommentar. Jeg er rigtig glad for, at du sætter pris på mine undervejs billeder.
   Håber du får bagt en mase lækkerier.
   Christina

 6. Anne-Marie Andersen skriver:

  Hej Christina jeg kom helt tilfældigt ind på din hjemme side via et link på Facebook. Jeg må simpelthen lige rose dig, for jeg er utrolig imponeret over din hjemmeside og dit flotte arbejde – wauw sikke nogle lækre fotos og opskrifter med smukke tekster. Det er tydeligt at mærke din kærlighed til bagekunsten og det kreative. Jeg bliver så inspireret og har lyst til at bage alt det hele. ?Jeg ELSKER how to do opskrifter – hvor er du super dygtig – det er altså fantastisk, at du har lavet sådan et stort arbejde som kommer til glæde hos så mange ? Respekt! ?

  • kagertilkaffen skriver:

   Hej Anne-Marie,
   Hvor bliver jeg fuldstændig glad og varm indeni, når jeg læser din kommentar. Tusind tak.
   Det er super rart, at min glæde for bagekunsten skinner i gennem så jer på den anden side kan mærke det 🙂
   Jeg er selv stor fan af how to opskrifter, så dejligt at andre kan få glæde 🙂
   Jeg håber, at du får bagt dig igennem alle mine opskrifter og jeg håber lige så meget, at du finder de færdige resultater velsmagende.
   Må solen skinne ekstra meget på dig.
   Christina

 7. Linnet skriver:

  Hej Christina
  Er det muligt at lave bestillinger hos dig?
  Mvh. Linnet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *