Bryllupskage 7-9-13

På den heldigste dag i tusind år fandt et eventyrligt bryllup sted, hvor champagne propperne sprang i tusindvis og pigerne bar blomster i håret.
Denne heldige dag, var fyldt med kærlighed og ikke mindst denne eventyrlige kage.
Bryllupskage 7-9-13BryllupskageBruden ønskede at både pynten var tilpasset festens farve tema, uden at det hele blev alt for ens. Guldbåndet omkring kagerne matchede brudepigernes guldsko og de hvide blomster passede til de hvide blomster i brudebuketten. Fondanten var elfenbensfarvet og var en lysere udgave af brudens fantastisk flotte kjole.
Brudeparret og kagenSe how-to til blomsterne HER.
blomster på bryllupskageKagen bestod af chokoladekagebunde og chokolademousse med appelsinskal og saft. Den var op smurt med vaniljeprikket-PSC og overtrukket med fondant.
I alt var der 2kg chokolade i denne kage til 50 personer.
BryllupskageDet var da også mere end hvad den mindste af brudepigerne kunne stå for, så hun “måtte” lige smage på kagen.
Brudepige smager på kagenBrudepige smager på kagenJeg har været så heldig at få fat i billederne fra festen. Syntes de har en helt fantastisk stemning, så mine egne er blevet erstattet i dette indlæg. Så jeg kan ikke tage æren for disse fantastiske billeder, som jeg har fået lov til at anvende.

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Bryllup, Fondant & Fest kager og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

20 Responses to Bryllupskage 7-9-13

 1. Kristina S skriver:

  Nej, hvor ser den rigtig fin ud 🙂

 2. Sofie skriver:

  Hvor er den bare flot og enkel!

 3. Må nok indrømme at jeg er en af dem som ikke er vilde med fondant og nogle gange synes kager hvor det er på har en stor risiko for at blive mega overpyntet.

  Men denne her synes jeg er super flot og enkel!

  • kagertilkaffen skriver:

   Tusind tak for komplimenten Mette.
   Jeg syntes også selv at kager med fondant hurtigt kan blive overpyntet. Derfor prøver jeg at holde det (pynten) så enkelt som muligt, da lidt ofte siger meget.
   Christina

 4. gerda nielsen skriver:

  hej christina kom helt tilfældig ind på din side ,vidste ikke du havde en sådan hvor er du dog dygtig det er rigtig fine ting du laver .det vil jeg ønske dig alt mulig held og lykke med fremover ,jeg vil opfordre resten af familien til at gå ind og kigge .kærlig hilsen gerda

  • kagertilkaffen skriver:

   Hej Gerda,
   Hvor hyggeligt, at du lige kom forbi min side og mange tak for dine rosende og opmuntrende ord.
   Bagning ligger jo til familien, så jeg er sikker på at i alle kan finde et par opskrifter herinde i skal have afprøvet (også at par af farmors gamle opskrifter).
   Hils familien
   Knus Christina

 5. Jette Birke Nielsen skriver:

  Hej Christina

  Det er da nogen rigtige gode billeder du har fået fat i, de afsløre jo hvor lækker en kage du har lavet, selv de mindste kunne ikke stå for kagen, det er da positivt :-9
  Knus far din mor

 6. elisabeth skriver:

  Så flotte billeder du har fået fat i.
  Kagen passer jo super godt til bruden og blomsterpigen (brudepigen).

  Det ligner næsten et fotoshoot mere end et ægte bryllup, når man blot ser dette udpluk af billeder 🙂

  • kagertilkaffen skriver:

   Tusind tak Elisabeth,
   Jeg er også super glad for billederne og ikke mindst for stemningen i billederne.
   Normalt er jeg meget beskeden, men jeg syntes faktisk at jeg ramte lige “spon-on” med kagens udseende.

   Vil give dig ret i at det nemt kan minde om et photoshoot, det er også fordi jeg har valgt at vise de billeder der fortæller en historie om kagen og ikke om selve brylluppet 🙂
   Christina

 7. Katrine Bruun Skov skriver:

  Hold fast den er flot. Må jeg spørge hvordan du har fået de blomster så tynde og fine uden de knækker. Bruger du alm. fondant?

  • kagertilkaffen skriver:

   Hej Katrine,
   Tusind tak for dine dejlige ord 🙂
   Jeg har brugt alm fondant opblandet med lidt tylosepulver (så blomsterne stivner lidt hurtigere). Derefter har jeg rullet fondanten ultra tynd ud og udstykket blomsterne med en blomster udstikker. Igen har jeg tyndet yderlig i kanterne med et ball tool.
   Jeg har billeder af processen, måske jeg skulle laver et indlæg om det snart?
   Christina

 8. Katrine Bruun Skoz skriver:

  Det ville være fantastisk:-) skal lave en bryllupskage til et vennepar, der gerne vil have blomster på øverste lag. Har du lavet blomsterne i god tid, og skal man ikke være bange for de knækker? Og hvordan sætter man dem fast, hvis de skal sidde på den lodrette side? Håber du gider svare:-) er vildt imponeret over de blomster:-) og elsker det enkle look det giver kagen:-)

  • kagertilkaffen skriver:

   Tak for alle de rosende ord.
   Jeg tror jeg lavede blomsterne en uges tid før de skulle bruges, men du kan nemt lave den endnu før.
   Jo de er forholdsvis skrøbelige, så derfor opbevare dem i en æske hvor jeg har kommet engangs vaskeklude i for at beskytte dem dem. Hvis du behandler den med stor forsigtighed, så sker der ikke noget med dem.
   Jeg bruger “spiselig lim” (tylosepulver blandet op med vand) til både at samle dem med og til at sætte dem fast på kage med. Her hviler blomsterne dog også på kagen nedenunder.
   Christina

   • Katrine Bruun Skoz skriver:

    Hej igen. Jeg har lige et spørgsmål mere. Det bånd du har rundt om, hvor har du købt det? Du kan godt høre jeg er vild med dine valg:-) og håber det er ok jeg stjæler nogle af dine ideer:-) dem jeg skal lave kage for vild gerne have blonde på nederste lag, små hjerter på andet lag og blomster på det sidste.bliver spændende:-)

    • kagertilkaffen skriver:

     Tusind tak, jeg er også selv helt vild med det enkelte i kagen.
     Båndet har jeg købt i en stof forretning (stof 2000). Det eneste ikke spiselige på kagen.
     Kagen er jo nettop lagt ud, så andre kan finder inspiration… Så jeg er kun gad for at du lader dig inspirere.
     Det lyder også som en skøn kage du skal lave, god arbejdslyst.
     Hvornår skal du lave kagen, så jeg ved hvornår jeg skal lave indlægget med blomsterne? (ellers sender jeg dem til din mail).
     Fortsat god weekend
     Christina

 9. Katrine skriver:

  Jeg skal først lave den i maj, men vil øve mig i blomster. Tror jeg har fundet en beskrivelse af samme type blomst på you tube. Så du skal ikke skynd dig for min skyld:-)
  Tusind tak for dine svar. Hvis jeg må spørge om en sidste ting. Hvor mange “sugerør” har du i hver kage for at stabilisere? Og bruger du nogle specielle?
  Hilsen Katrine

  • kagertilkaffen skriver:

   YouTube er fantastisk som en lille how-to kage hjælper, bruger det også ofte..
   Jeg bruger ikke sugerør, da jeg er bange for at de ikke holder. Jeg bruger lollipop pinde og bruger 5-7 stk alt afhængig at kage størrelsen.
   Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *