Lakrids og hvid chokolade cookies

Igen kom trangen over mig til at bage småkager og igen var det med lakrids som dagens tema.
Denne gang var det dog de store saftige cookies jeg kastede mig over.

Sådan blev mine lakrids cookies:

Lakrids og hvid chokolade cookies – 25-30 stk
225 g lurpak smør
330 g brunfarin
2 æg
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. natron
1/2 tsk. salt
300 g mel
300 g hvid chokolade
11 g lakridspulver (ca. 4 tsk.)

Blød smør og brun farin blendes jævnt. Æg og vaniljesukker tilsættes. Resten af ingredienserne, udover chokolade, blandes i dejen.

Med en ske eller dejskraber vendes chokoladestykkerne ind i dejen så det bliver fordelt. Fordel dejen i den ønskede mængde cookies, på et stykke bagepapir. Lad være med at trykke dem flade, da de selv “flyder ud” når de bages.

Bages ved 200˚c i ca. 8-10 min. til de er let brune i kanten men stadig bløde i midten.

Når de afkøles bliver de hårdere i midten så lad endelig vær med at overbag dem. Bagetiden afhænger selvfølgelig af størrelsen på ens cookies.


Opskriften har jeg her fra. Go fornøjelse

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Småkager / Cookies og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Har du en kommentar? Så skriv den her!