Glarmester kagen

Denne kage er lavet til min fars arbejdsplads. Min far ville gerne overraske sine kolleger med en lille hjemmelavet kage til kaffen. Han havde givet mig frie hœnder, dog men et krav, at kagen skulle indeholde lakridsmousse.

Så mig i tœnkeboksen, hvad passer til lakridsmousse og hvordan skal den dog pyntes?

Det glarmester vœrksted min far arbejder for har det bedste og mest humoristiske logo, så det skulle med på den ene eller anden måde.

Kagen blev fremstillet hjemme hos min mor, da jeg var i Jylland. Min mor er nok det tœtteste man kommer på en professionel, amatør fotograf og hun kan nogle ting med et kamera, lys og hele opsœtningen til et billede. Kan kun anbefale et kig på hendes blog og/eller hjemmeside.

Anyways så kom glarmesterkagen til at se sådan ud:
Slangebøssen er lavet af fondant.
Tak for hjœlpen mor og tak for udfordringen far.

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Fondant & Fest kager og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *