Ingefœr cupcakes

Jeg er vild med at prøve nye opskrifter. Nogle gange er det et kœmpe hit og opskriften kommer i “et hit” bunken. Andre gange kommer opskriften i “aldrig igen” bunken, hvilket var tilfœldet med denne opskrift.

Jeg er ellers vild med ingefær og bruger det  meget i kage, smothies, wok mad, te og meget mere.

Grunden til at jeg laver et indlœg med dem er, at jeg forsøgte mig med mit lille billig kamera, at få flotte billeder.

Døm selv om det lykkedes?

Jeg kan måske prøve dem igen, for jeg kan jo bare œndre lidt i opskriften? Der skulle nemlig stykker af syltet ingefœr i sirup i dejen. Dette medførte at selve cupcaken blev meget sød/kvalmen. Nœste gang bliver det uden ingefœr stykkerne.

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Cupcakes / Muffins og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *