Avenue Higt Tea & nemme Macarons

Sidste weekend jeg jeg så heldig at være inviteret til High Tea på Avenue hotel. Det var en super hyggelig eftermiddag i selvskab med de sødeste bloggere.

Vi nød, udover hinandens selvskab, søde bobler, den lækreste te (nogle kaffe) og ikke mindst en masse fantastiske kager. Der var agurke-samdwich, scones med bl.a. tilhørende lemon curd, macarons, små peti fours og ikke mindst en utrolig lækker passionsfrugt kage.
Blogger hygge til high teaHer under kommer der lidt flere stemnings billeder, som i kan se var der en hyggelig atmosfære med levende pejs og levende lys.
High Teakagerne Hold godt øje med Avenue Hotel, da dette er et arrangement de holder en gang i mellem. Jeg kan helt klart anbefale et besøg.
Kager fra High TeaDagen efter følte jeg mig utrolg inspireret af alle de fanstatiske strangas kager, at jeg fik en ustyrlig lyst til at lave macarons. Jeg opdagede dog hurtigt at jeg intet havde hjemme til at kreaere disse fantsatiske søde kager. Heldigvis kom jeg i tanke om at AMO for et stykke tid siden havde sendt mig en pakke med macaronmix med jordbær, så det valgte jeg at teste i stedet.
Macarons far amoMin dom…. Hele processen er utrolig nem og de hæver fint op og får en flot fod. Mht smagen så smager de faktisk udmærket, dog vil jeg næste gang lave min egen fyld/smørcreme da den var utrolig sød. Alt i alt er smagen ikke helt lige så god som hvis du selv laver dem fra bunden, tilgengæld bliver det mere end opvejet når det kommer til nemheden af udførelsen. Så til jer der endnu ikke har ture kaste jer ud i macaron verdenen, kom bare i gang AMO har gjort det nemt.

Glædelig jul

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Macarons, På Kage oplevelse og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Avenue Higt Tea & nemme Macarons

 1. Randi skriver:

  Jeg har prøvet “rigtige” macarones flere gange og prøvet forskellige opskrifter med div smag og farver, og de ER blevet både flotte, blanke osv, , men jeg må indrømme jeg forstår altså ikke al den ros den type kage får, jeg synes de er flotte, men AL for søde og klistrede i forhold til al arbejdet.
  Jeg har AL Lekue udstyret til at fabrikere dem med.
  Har pt en kasse færdig Macarones mix fra Aldi, som jeg også nu vil prøve,,,,
  er ellers absolut ikke tilhænger af de færdige mel og mix pakker man kan få.
  RIGTIG Glædelig Jul til dig Christina og alle dine læsere her på bloggen.
  Glæder mig til at se hvad du finder på i det nye år. Mange tak for al din hjælp i det snart forgangne år. Kh. Randi

  • kagertilkaffen skriver:

   Hej Randi,
   Jeg vil give dig ret i at de er MEGET søde og det er næsten umuligt at spise ret mange ad gangen.
   Der er nemlig meget arbejde i at få disse flotte kager og så er det ikke altid de lykkes (øv). Heldigvis har denne færdig mix gjort det nemt og den kan jeg klart anbefale. Normalt ville jeg heller aldrig bage med færdig mix, men lige her vil jeg.
   Glædelig jul til dig også og håber det jeg finder på i det nye år fortsat vil inspirere.
   Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *