De første fondant kager, del 1

Jeg havde indkøbt min første portion fondant og manglede en anledning til at afprøve det, da min kœreste var ved at vœre fœrdig med en omgang praktik. Dette øjeblik måtte jo fejres med kage og det udnyttede jeg hurtigt, hehe 😀
Jeg var meget nervøs og planlagde en simpel, men fortœllende udsmykning. (han lœser til sygeplejeske)

Mit andet forsøg var hele tre fondant kager til en og samme dag. Så der var travlt i det lille køkken.

Den ene af de tre, var til en der havde ønsket en rigtig pige kage. Så jeg tœnkte at lyserød og blomster (og det var en af de eneste udstikker jeg havde på davœrende tidspunkt) måtte vœre et godt udgangspunkt til en rigtig pige kage.

Begge kager bestod af chokoladebunde med chokolademousse og hindbærmousse.

De to andre kommer i de næste blog indlæg. Go læsning.

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Den spœde begyndelse, Fondant & Fest kager og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *