Gæk gæk gæk, her kan du vinde et æg – Give Away – SLUT

For nogle uger skrev jeg om mit dejlige chokolade liv, og i den forbindelse var jeg bl.a. en tur forbi det fristende Hotel Chocolat.

Hotel Chocolat er så vilde med at dele ud af deres himmelske chokolade, at jeg har fået lov til at udlove 3 stk af deres håndlavede og unikke Splat Eggs.

Splat Eggs findes i tre varianter, og tre heldige vindere kan selv vælge deres favorit.

 • Mørk chokolade med (en smag af) røde bær splat.
 • Hvid chokolade med karamel splat.
 • Karamel æg med creme brulee splat.

Ens for alle er, at de er håndlavede, unikke og der er kun anvendt naturlige farvestoffer. Splat Eggs - GiveawayAlt du skal gøre for at komme med i lodtrækningen om en af disse påske-splat-eggs er, at skrive en kommentar herunder og fortælle mig hvilke påske traditioner dig og dine kære har i påsken.

Da jeg var barn skrev vi (mine brødre og jeg) altid et gækkebrev til min bedstemor, og underligt nok kunne hun aaaldrig gætte hvem de var fra? Det resulterede jo i et chokolade-påske-æg som jeg aldrig kunne nænne at spise. Derfor stod det altid til pynt og blev for gammel. Den dag i dag, kan jeg stadig ikke nænne, at tage hul på mine påskeæg (eller chokoladejulemænd) og det står længe til pynt.

De tre heldige findes onsdag d. 9 april kl 12 vha “findenvinder.dk”, og bliver offentliggjort her på bloggen kort efter.

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Give away og tagget , , . Bogmærk permalinket.

65 Responses to Gæk gæk gæk, her kan du vinde et æg – Give Away – SLUT

 1. Natter skriver:

  I min familie har vi ikke rigtigt nogen traditioner mere. Men da jeg var barn pustede vi æg og malede dem, vi pyntede op til påske og hele familien samledes for at spise påskefrokost. Efter lidt for meget familie drama er traditionerne stille og roligt forsvundet..
  Jeg drømmer om at starte mine egne for jeg elsker påsken. Foråret springer ud og man bliver glad og barn indeni igen. Jeg har to af de bedste kvinder i mit liv og dem vil jeg gerne lave nye traditioner med.
  Hvis jeg vinder skal ægget gives som gave til en af mine bedste veninder. Hun har det svært lige nu og fortjener at blive muntret op.

  Glædelig påske til dig og familien.

 2. Jesper Antonsen skriver:

  I vores familie holder vi altid Påskefrokost – med hele “svineriet”. Det plejer at være en helt fantastisk dag – så jeg glæder mig allerede til påske.

 3. Anita Kjer Madsen skriver:

  Kære Christina
  Vi har tidligere haft påskefrokost som kærkommen tradition i vores familie og vennekreds. I år bliver det lidt anderledes. Vi har set i Kirkebladet at der er en aftensgudtjeneste Skærtorsdag i vores landsbykirke. Det synes vi kunne være hyggeligt at deltage i og bagefter byde på aftenkaffe med masser af lækre påskebag for familie og venner. Jeg har taget fri nogle dage i påsken og vil kaste mig ud i lækre kage bagninger med masser af chokolade……mums mums.
  hilsener fra Anita

 4. Hanne skriver:

  I min lille familie (mine to børn og jeg) er påske-pap-ægget en vigtig del af påsken. Dog har vi også nogle gange afholde udendørs “påskeægsjagt”. Men jo sjovest når vejret er godt og tørt.
  Derudover skal vi altid lige have genopfrisket historien om “påskemanden” da min ældste var helt lille fortalte vi ham at det var påskeharen der var kommet med påskeægget. Han kiggede ud af vinduet og så naboen iført orange regntøj bag hækken og udbrød “SE PÅSKEMANDEN” 😉

 5. Andrine Elle skriver:

  har spist frokost, skal vi ud i haven og lede efter påske æg, som min mor har gemt. Der er et æg specielt til hver, så det gælder om at finde ægget med ens navn. Når alle har fundet deres æg, går vi ind og laver kaffe. Derefter sidder vi i stuen, drikker kaffe og åbner vores æg, hvor de er en lille gave inden i. (:

 6. Trine skriver:

  Da vi var mindre, fik vi altid et “papæg” med slik i, som vores farfar gav os. Min søster kunne ikke lide chokolade, så for at alle børnebørn fik det samme, fik vi vingummier osv. i ægget. Det var så hyggeligt 🙂

  Måske er jeg blevet for gammel til slikægget, men et chokoladeæg er jeg nu ikke blevet for gammel til. Hvor ser de vildt lækre ud – Især karamelægget 🙂

 7. opholdsrum skriver:

  Vi har familie på Island, og i påsken bliver der altid udvekslet påskeæg med posten. En pakke, man glæder sig længe til! 🙂

 8. Vi gemmer altid æggene og så synger vi påskesangen, som vi lærte i min ældste datters legestue. Så synger vi højt når de er tæt på og lavere når de er langt væk. Det er sjovt nok en tradition, som betyder meget for børnene, selvom de er ved at være store nu (den ældste er 17).

 9. Camilla skriver:

  Allerede inden jeg blev kæreste med min mand, fortalte han mig om deres “påskeægsjagt” i hans familie. Jeg var solgt og derfor meget glad for, at jeg har været en del af den tradition i 12 år nu. Det er altid så hyggeligt, og sidste år adopterede vi selv traditionen, da vi havde hele min familie til påskefrokost. I begge familier er der nemlig tradition for påskefrokost, og selvom de er meget forskellige i vores 2 familier, så er de begge skønne på hver sin måde 🙂

 10. Maja Skou skriver:

  Da jeg var mindre holdte min onkel og tante altid påskefrokost med masser af lækker mad. Min tante laver så god mad. Efter maden var der glemt påskeæg til børnene i deres kæmpe have, som vi så skulle ud og finde. Derudover har jeg også altid sendt en masse gættebreve og min tante kunne heler aldrig gætte det – lidt mærkeligt når hun fik et hver år 😉
  Nu er jeg selv blevet moster og fået gættebreve i år, men kan simpelhen ikke gætte hvem det er fra 🙂

 11. amalie andreasen skriver:

  Da min bror og jeg var små, plejede vores forældre at gemme slikke (det var enten pakket ind i forvejen eller også blev det pakket ind i sølvpapir) i haven.

 12. Maja skriver:

  Ihhh hvor er de fine 😀 Vi har ikke de vilde påske traditioner i min familie, vi tager det lidt som det kommer fra år til år… Kan dog love dig for at påskeæg ikke får lov at stå til pynt her hjemme 😀 hehe….

  //Maja
  maja3012 (a) hotmail (.) com

 13. Anna skriver:

  Skøn konkurrence! Da jeg var mindre, tog vi altid ned til mine bedsteforældre og malede æg og trillede dem ude i haven. Det var bare så hyggeligt 🙂
  Knus Anna
  – anna-mad.blogspot.dk

 14. Anne Mette Skov skriver:

  Da jeg var lille legede vi altid i haven. Mine forældre gemte gaver og påskeæg rundt omkring. Det var altid spændende og hyggeligt. Nu leger vi ikke mere, men hygger med lækker mad. Og måske det lækre give-away æg 🙂

 15. Kirsten skriver:

  Mine påsketraditioner går mest ud på at få set nogle gode kunstudstillinger. Og så at spise påskeæg, selvfølgelig…vil meget gerne vinde især det mørke æg.

 16. Da min mormor levede (hun døde da jeg var 5 år) fik vi altid et påskeæg – ægget var hvert år ens. Det var i et gennemsigtig plastiskhylster, og inde i hylstret, sammen med påskeægget, var en kylling lavet af piberensere. Nok var jeg ikke gammel – men dét husker jeg stadig – og det er specielt noget, jeg husker hende for.

  Mine forældre gemte påskegodter i haven, som mine søskende og jeg skulle ud og finde. Vi måtte gerne have en ven eller veninde med på jagt – og så var der gemt endnu flere. PUH.. for var det gode tider, og hvor er det ÆRGERLIGT, at mine forældre synes jeg er blevet for gammel til det “pjat”.. De tager bare helt fejl – det er jeg SLET ikke!

  Derfor vil jeg også gerne vinde et påskeæg – specielt det hvide eller karamelægget. Vinder jeg, bliver det nok det eneste påskeæg, jeg får i år (med mindre jeg køber ét til mig selv) :O)

 17. Mm, jeg har ikke rigtig nogen erindring om de vildeste påsketraditioner. Jeg kan dog huske, at vi altid fik påskeæg af min farmor og farfar, og det var altid samme slags. De der chokoladeæg i enten lys eller mørk (og oh, hvor man heppede på lys!) med en kylling ved, sådan én lavet af sådan noget piberenseragtigt materiale i farver.. Og så havde vi vores respektive skokasser, min søster og jeg, med påskepynt i. Så pyntede vi op på vores værelser. Jeg må ha’ gang i nogle traditioner. Måske min ældste på 2,5 er stor nok til at puste æg? Det tror jeg! Og så skal vi prøve at lave skidne æg! Det har jeg aldrig smagt, men det skulle være VILDT, påstår vores dagplejemor 🙂

 18. Yvonne i skriver:

  . Da børnene var små skrev de gækkebrev. Og i dag får de stadig påskeæg.
  Det mørke æg lyder lækkert 😉

 19. Camilla Nyegaard skriver:

  Vi puster æg og dekorerer i stol stil. Tænkte at vi i år skulle udvide lidt med påskeægsjagt. Du har så lige det påskeæg som jeg vil jage 🙂

 20. Maria Suh skriver:

  Da jeg var barn var vi altid til håndboldstævne i påsken og når vi kom hjem om søndagen med hæse stemmer og nul energi havde mor fyldt de antikke høns op med slik. Hvis vi er heldige er der stadig slik i hønen når vi kommer hjem til påske.

 21. Marie skriver:

  “Haren” kommer på besøg hos os for at gemme lækre påskeæg i haven..! Derudover får vi altid påskemiddag hos mine bedsteforældre!

 22. Ragna skriver:

  Da jeg var lille gik vi altid på påskeægjagt, først derhjemme og så engang til hos mine bedsteforældre. Når der var dårligt vejr, så gjorde vi det bare indenfor. Det var altid så hyggeligt. Nu er vi bare sammen med familien og spiser godt, og man får selvfølgelig også lige et lille påskeæg. De sidste to år har vi ikke rigtig holdt påske, da først jeg havde fødselsdag på påske og året efter min kæreste, så der holdt vi mere en påskefødselsdag 🙂
  Dette år er jeg heller ikke hjemme hos min familie til påske, så det kunne være dejligt med et lille chokoladeæg for at trøste sig selv 😀

  Ps. Jeg håber det går godt med eksamenslæsningen og held og lykke til de næste to dage 🙂

 23. Randi skriver:

  Hola Christina.
  Vi plejer at gå til div Påske optog i Spanien.
  Hver dag forskellige temaer, Langfredag feks alt i sort.
  Utrolig flot med milioner af friske blomster og fine nationale klædedragter.
  Påsken er så absolut Spaniens største fest.
  Rigtig god Påske til dig og din familie.
  Knuz Randi

 24. Katrine Frisgaard Gunnersen skriver:

  Mest at se så meget af familien og vennerne som muligt. Børnene her er endnu så små, at der ikke er traditioner med dem. Men jeg håber vi så småt kan begynde med at gemme lidt godt ude i haven.

 25. frkskou skriver:

  Tja, vi har ikke nogle faste påsketraditioner – nogle år har vi påskefrokost andre ikke. Påske bliver dog anderledes i år – for i år kommer lillebror, har termin skærtorsdag 🙂

 26. Josefine skriver:

  Uh, påsken er et af tidspunkterne på året, hvor vi holder familiesamling! Vi pynter og triller æg, under stor morskab (og diskussion om hvornår ægget kan dømmes ude) vi spiser en kæmpe frokost, og laver konkurrence om hvem der kan have mest frugtsalat på brødet, uden at spilde! 🙂

 27. Malene H skriver:

  Til påske plejer vi altid at holde en lille påskekomsammen med noget lækkert mad. Sjovt som mafd altid kan være et samlingspunkt. 🙂 Familien er ikke stor – men der bliver hygget. Og selvom jeg nu er ved at være voksen, så kan jeg altid regne med, at min mor køber mig et chokoladepåskeæg eller en hare! (Det skal dog ikke betyde, at jeg ikke har lyst til at vinde dine lækre æg – FOR DET HAR JEG! :-D)

 28. Louise Petersen skriver:

  Hele min familie kommer altid påskedag og spiser påskefrokost og fejrer min fødselsdag som altid falder i nærheden af påsken… Bagefter går vi alle en tur eller spiller spil… Så skal den store kage serveres 🙂 Finder altid på noget nyt spændende og om aftenen spises der rester… Jeg elsker den dag og alle ser frem til den !

 29. Sidsel skriver:

  Hvor ser de fine ud de æg! – Sjov de hedder splat 🙂 I min familie lægger vi (påskeharen) påskeæg i haven, som de mindste hygger sig med at finde. Der er altid en påskefrokost hos farmor, hvor hele familien samles, og så kan jeg nu også godt lide at sende et gækkebrev 🙂

  Rigtig god påske.

 30. Veronica Olsen skriver:

  I vores familie holdte min mormor altid påskefrokost, vor alle os børnebørn fik påskeæg. Og vi lavede gækkebreve til bedsteforældre og hinandens forældre fættere og kusiner imellem…
  Det var så hyggeligt 🙂

 31. Eigil Kjærulff skriver:

  Der bliver klippet gækkebreve, og deltaget i påskefrokoster 🙂

 32. Maria Møller skriver:

  Hos os er der påskeægge jagt og gækkebrevsklipning!

 33. Tine skriver:

  Børnene er blevet til voksne, så jeg laver påskebrunch til dem påskedag. Og selvfølgelig får de også et påskeæg hver, i deres pap-æg der har fulgt dem fra barndommen, og som jeg selv har dekoreret 🙂

 34. Mette skriver:

  Udover de helt klassiske med æggejagt og familiefrokost med masser af æg, fisk og asparges, har vi også et par år i træk taget en ponyridetur på fælleden sammen. Superhyggeligt, men isør i godt vejr 🙂

 35. Charlotte skriver:

  Da jeg var lille var det bedste ved påsken at finde slik i haven. Min mor gemte det, og havde styr på lige præcis hvor meget hu havde lagt ud. Én påske manglede vi et æg. Vi ledte og ledte, men vi fandt det aldrig – meget mystisk.
  Nu hvor vi mine søskende og jeg er blevet ældre, og spredt rundt i landet, nyder jeg når vi holder den årlige påskefrokost hos mine forældre.

 36. Maja Schlünsen skriver:

  Hjemme hos os er det en tradition, at min mor og jeg laver gække-breve sammen 🙂

 37. Louise L skriver:

  Jeg elsker påsken, og især den traditionsrige påskefrokost i mine bedsteforældres sommerhus! Her bliver der trillet påskeæg (nye kærester i familien blev altid dømt på hvor godt han/hun holdt masken under denne lidt spøjse tradition :P) og børnebørnene leder efter påskeæg, som mine mormor har gemt i haven (de yngste af børnebørnene er nu 27, så det er efterhånden mere for min mormors skyld end vores :P) Der må dog aldrig mangle min mors fantastiske kalve-rilette eller sild med min mormors lækre, hjemmelavede karrysalat. Selv plejer jeg at bidrage med hjemmelavede konfekt-påskeæg af marcipan, og i år bliver det nok marcipan æltet med lakrids og kaffe og overtrukket med hvid chokolade. Så er det rigtig påske 🙂

 38. Eva skriver:

  Hmm. min familie og jeg har faktisk ikke så mange traditioner, men ar vist fået en invitation til en årlige påskefrokost! 🙂 vi er en lille familie, men derfor skal der alligevel spises æg og fiskefileter(MUMS).
  – desuden holder jeg stadig fast på at ville finde påskeæg ude i haven! På trods af, at jeg er den yngste og dog alligevel 22 år..

  Jeg vil gerne vinde det hvide påskeæg. namnam :p

 39. Marie schadegg skriver:

  Her ledes der efter slik i haven, og så sendes der gækkebreve til bedsteforældre, onkler, fastre og moster.

 40. Maria Ørum skriver:

  Mine unger laver gækkebreve til hele familien og sjovt nok er der aldrig nogle af dem der er blevet gættet 🙂
  Påskeharen plejer også at kigge forbi og gemme æg alle mulige sjove steder og så er der selvfølgelig påskefrokoster med alt hvad der dertil hører 🙂

 41. Maria Elmelund skriver:

  Vi gør ikke så meget ud af påsken, men vi mødes dog i familien til en lille frokost kom-sammen! Men det kunne ligesågodt have været efter påske 😉

 42. Louise K skriver:

  En overdådig påskemiddag med min mors side af familien – og selv om yngste medlem er 15 år, leder vi stadig efter æg i haven. Så hyggeligt§

 43. Michella skriver:

  Da min bror og jeg var børn, lavede vi altid gækkebrev til hele familien, som jo heller aldrig kunne gætte det – og selvfølgelig skulle de da også lige have en vintergæk, så det blev til to gange påskeæg. Men nu har vi droppet dette begge to, man vokser ligesom fra det, og altid var det så meget slik man fik, at det ikke var muligt for børn i vores alder at administrere det…
  I familien har vi altid haft en tradition, som stadig eksisterer, at vi mødes påskemorgen/middag/eftermiddag, lige afhængig af, om nogen i familien skal arbejde der, så samler vi æg i have, som på arbejde.
  Først samler vi æg i haven, som på forhånd er blevet malet og gemt af ‘påskeharen’ og altid mangler der et æg, fordi en går med det i lommen uden at sige noget eller har gemt det et sted.. Efterfølgende går vi ind, koger æggene og nyder det helt store påskebord, hvortil vi hver medbringer noget. Og når ingen længere kan spise mere, tager vi af bordet sammen også er det ellers tid til snak og kaffe – og selvfølgelig også kage, som jeg altid medbringer.
  Ofte sker der også det, at der lige bliver delt et par påskeæg ud, til trods for, at det altid har været sådan, at når man var konfirmeret, så var det slut, men ingen bliver jo nogensinde for gammel til det 😀
  Derudover bliver der altid indkøbt mindst en pakke Kinderæg, hvor vi sammen samler legetøjet og deler chokoladen, til trods for, at familiens mindst medlem er 17 og det ældste 84 (ændrer det nogrt, nej da). Ellers fortsætter dagen med endnu mere snak og kaffe og evt. lige en gammel dansk film eller to, som hele familien nyder dejligt af og nærmest kan samtlige replikker i.

  Er det mig der vinder, så ønsker jeg mig ægget i mørk chokolade med (en smag af) røde bær splat.

 44. Pia H skriver:

  Som sådan har vi ingen traditioner… men en påskefrokost med skodske æg (vagtel æg) skal der til 😀

 45. Marlene Høj skriver:

  Vi plejer også at lave gækkebreve. Påskesøndag spiser vi altid lam hos mine forældre – Eller dvs. i år skal jeg arbejde påskesøndag, så det bliver nok en af de andre dage. Børnene får også påskeæg. Vi har endelig fået en have, så måske gemmer vi dem i haven i år.

 46. Sara Olesen skriver:

  Vi er i kirke og spiser god mad med familien. Påskepynter og puster æg.

 47. sandra grøne skriver:

  vi holder påskefrokost med hele familien hvert år hvor vi hygge med lækker mad og æggejagt for børnene – så hyggeligt 🙂 og så klipper vi selvfølgelig gækkebreve 😉

 48. Marianne skriver:

  I min familie inviterer min mor til påskefrokost hvert år. Vi er 5 søskende, så det er ikke så tit, at vi alle er samlet. Påsken er en dejlig anledning.
  Da vi var små, kom min far på besøg (vi boede hos min mor) og havde en fin høne med (en plastikskål pyntet til at ligne en høne). Denne høne havde altid æg ‘i maven’, og de fleste var af chokolade 🙂
  Det er egentlig sjovt at det var en høne, for det ville være mere påske-agtigt med en hare eksempelvis. Men på den anden side, så kan en hare jo i virkeligheden ikke lægge æg… (!?)

 49. Mette Kristensen skriver:

  Mums hvor ser de lækre ud, sådan et kunne babyen i min mave godt spise 🙂

  I min familie har vi ingen påsketraditioner. I min kærestes familie har de en tradition hvor der holdes middag sammen med et vennepar og deres børn. De to mødre gemmer æg i hele haven og vi “børn” skal herefter finde dem. Det er så hyggeligt.

 50. mette skriver:

  Min fødselsdag har ofte været afholdt i påsken, og jeg fik derfor altid som lille lov til at gå amok med påskepynten. Desuden har æggejagten altid været en sikker vinder både for store og små 🙂 En ting som jeg også elsker påsken for er de spontane små traditioner der kan opstå ud af nærmest ud af ingenting, såsom at male æg, sende hemmelige gækkebreve dele chokolade hare ud 😉

 51. Augusta skriver:

  Vi har ikke rigtig nogle påsketraditioner.. Jeg giver altid min mor et påskeæg af pap og fylder det med noget selv 🙂 i år er det fyldt med noget chokolade og 2 koncert billeter til Ed Sheeran 🙂

 52. Malene skriver:

  I min familiehar vi ikke de store traditioner mere. Vi holder en lille påskefrokost for den nærmeste familie hvor der ikke er sparet på noget.
  Men da jeg var lille blev der altid lavet et gækkebrev og sendt af sted til min mormor, og det resulterede altid i et påskeæg 🙂

 53. Mette skriver:

  I påsken mødes hele familien. Selv familien fra England kommer hjem til Danmark, og så står den ellers på god mad, lange gåture og masser af tøse-shopping! 😉

 54. Malou Müller Nielsen skriver:

  Ih hvor er det hyggeligt! Jeg elsker påsketraditioner, især den med gækkebreve og påskeæg. På den friskole, hvor jeg gik ‘i mine gamle dage’, havde vi mange fantastiske traditioner, bl.a. en skøn påsketradition. Hver morgen havde vi morgensamling, hvor hele skolen (ca. 80 elever) sad sammen i musiklokalet og sang og hyggede osv. Op til påske kunne man sende gækkebreve til hinanden. Det gjorde vi ved at klippe flotte gækkebreve, skrive hyggelige gækkevers, poste brevene i ‘gækkebrevskassen’, og så blev gækkebrevene vist frem, læst højt og delt ud til morgensamling. Dagen efter kunne man gætte på afsenderen også til morgensamling, og det kunne være alle fra hele skolen. Man havde tre gæt. Hvis man gættede rigtigt, fik man et påskeæg af afsenderen den sidste fredag inden påskeferien, og hvis man gættede forkert, måtte man give et påskeæg til afsenderen. Det er nok en af de traditioner, jeg savner aller mest!

 55. Eva Vejlstrup skriver:

  Vi spiser god påskefrokost hele familien og hygger . Der er altid påskeæg til børnene

 56. Ann-Kristim skriver:

  Da jeg var barn, gemte mine forældre altid påskeæggene rundt omkring i haven, og så skulle mine søster og jeg ellers på jagt, mens der blev sunget “der har været en lille påskehare, den har jeg lagt et påskeæg……” 🙂 SÅ hyggelige påskeminder♥️

 57. Vi holder påskefrokost “med det hele” og hygger med familien. Påsken byder også på jagt i haven efter påskeæg – vældig sjovt synes børn og barnlige sjæle 😉

 58. Mathilde N skriver:

  Vi triller kogte, malede æg ned af strandbakkerne i Gilleleje. HVer familie dekorerer og maler deres æg forskelligt, så man kan se, hvis det er, og hvor længe de holder til at blive trillet i forhold til hinandens.
  Bagefter har vi traditionel påskefrokost med sildemadder osv 🙂

 59. Lis skriver:

  Efter børnene er flyttet, foregår påsken i stilhed her.

 60. Sigrid skriver:

  Min farmor plejede også altid at lave de fineste gækkebreve til min bror og mig hvert år – selv da hun var blevet så gammel, at hun dårligt nok kunne skrive, formåede hun alligevel altid at klippe de skønneste gækkebreve. Det er nu efterhånden nogle år siden, og familietraditionerne er ligesom faldet lidt hen, som min bror og jeg er blevet større… men jeg er dog i gang med (at forsøge) at indføre, at mine forældre giver et lækkert chokoladepåskeæg hvert år… nu må vi se hvordan det går 😉

 61. charlotte dalgaard skriver:

  Vi laver gækkebreve og finder påskeæg i haven. For år tilbage, havde min mor og jeg en tradition, bare hende og jeg, hvor vi skulle finde det mærkligste påske æg eller slik og give hinanden. Desværre blev min mor i påsken for 10år siden, slået ihjel. Så hun fik det sidste påskeæg med i kisten. Det æg, som du bortlodder her, kunne have været en ide, til en sjov påske gave til min mor, fordi det er så utrafitionelt. Siden hen har jeg fået børn og vi forsøger at skabe vores egne traditioner, men når de bliver lidt større, skal de indvies i min og min mors tradition, og så kan den forhåbentligt videreføres.

 62. Natalie skriver:

  I min familie holder vi altid en hyggelig påskefrokost sammen. Derudover sender jeg gerne gækkebreve til min farmor, hvilket hendes andre 6 børnebørn også gør (selvom vi efterhånden er blevet store), og hun gætter aldrig hvem de enkelte gækkebreve er fra, hvilket resulterer i et lækkert påskeæg 🙂
  Da vi var mindre malede vi også på æg, men æg samlingen er blevet ret stor gennem årene, så det gør vi ikke så meget mere.
  God påske til alle 😀

 63. Klaus Storbank skriver:

  Da jeg var lille var der altid gemt påskeæg i haven til mig og mine 2 søskende 🙂

 64. heidi skriver:

  Fin og inspirerende blog:-)

  I min familie holder vi traditionen tro påskefrokost, hvor vi spiser god mad og finder æg med børnene i haven ,som påskeharen har gemt:-)

 65. Pingback: Vinderne af påskens Give Away | Kager til kaffen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *