Vinderne af påskens Give Away

Tusind tak til alle jer det deltog i min påske Give Away og tusind tak for de mange påske historier. Jeg har læst dem alle og har grint, nikket genkende og fældet en enkelt tåre til dem. Hvor er det skønt, at så mange af jer har de bedste påske minder.

Jeg har fundet tre tilfældige vindere af et Splat Egg. De heldige og deres historier er:

Andrine Elle
“har spist frokost, skal vi ud i haven og lede efter påske æg, som min mor har gemt. Der er et æg specielt til hver, så det gælder om at finde ægget med ens navn. Når alle har fundet deres æg, går vi ind og laver kaffe. Derefter sidder vi i stuen, drikker kaffe og åbner vores æg, hvor de er en lille gave inden i. (:”

Nanna Trine Vestergård Christensen
“Da min mormor levede (hun døde da jeg var 5 år) fik vi altid et påskeæg – ægget var hvert år ens. Det var i et gennemsigtig plastiskhylster, og inde i hylstret, sammen med påskeægget, var en kylling lavet af piberensere. Nok var jeg ikke gammel – men dét husker jeg stadig – og det er specielt noget, jeg husker hende for.

Mine forældre gemte påskegodter i haven, som mine søskende og jeg skulle ud og finde. Vi måtte gerne have en ven eller veninde med på jagt – og så var der gemt endnu flere. PUH.. for var det gode tider, og hvor er det ÆRGERLIGT, at mine forældre synes jeg er blevet for gammel til det “pjat”.. De tager bare helt fejl – det er jeg SLET ikke!

Derfor vil jeg også gerne vinde et påskeæg – specielt det hvide eller karamelægget. Vinder jeg, bliver det nok det eneste påskeæg, jeg får i år (med mindre jeg køber ét til mig selv) :O)”

Louise L
“Jeg elsker påsken, og især den traditionsrige påskefrokost i mine bedsteforældres sommerhus! Her bliver der trillet påskeæg (nye kærester i familien blev altid dømt på hvor godt han/hun holdt masken under denne lidt spøjse tradition :P ) og børnebørnene leder efter påskeæg, som mine mormor har gemt i haven (de yngste af børnebørnene er nu 27, så det er efterhånden mere for min mormors skyld end vores :P ) Der må dog aldrig mangle min mors fantastiske kalve-rilette eller sild med min mormors lækre, hjemmelavede karrysalat. Selv plejer jeg at bidrage med hjemmelavede konfekt-påskeæg af marcipan, og i år bliver det nok marcipan æltet med lakrids og kaffe og overtrukket med hvid chokolade. Så er det rigtig påske :)

Send min en mail til birkechristina@hotmail.com

(Har jeg ikke hørt noget inden mandag d 14/4 – finder jeg nye vindere)

Tilfældig tal udtrækning af Find En VinderTilfældig tal udtrækning af Find En Vinder
Tilfældig tal udtrækning af Find En Vinder
God Påske til jer alle

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Give away og tagget , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Vinderne af påskens Give Away

  1. Hvor er det fantastisk!
    Tusind tak. Jeg har fluks sendt dig en mail 🙂

    God påske til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *