Movie Cake!

Min kæreste og jeg er to rigtige film elsker og til tide filmnørder. Der er ikke den genre vi ikke ser og ofte laver vi film maratons, over et par uger hvor vi ser et bestemt tema, fx tegnefilm, asiatiske film, 80’er film, film med en bestemt skuespiller eller instruktør, den samme film genindspillet m.m. Ikke mindst er vi glade for film og tv serier.

Derfor skal vi holde Oscar Night hjemme hos os og vi håber meget vi kan holde os vågne.
Oscar cakeI den anledning har jeg i samarbejde med min kæreste lavet denne fine lille film kage, han for ideen, jeg for kage delen og pynten lavede vi i fællesskab.
Movie cakeNyt tilføjet:
Eftersom jeg har fået mange spørgsmål omkring kagen og om alt er spiseligt, vil jeg lige vise jer et billede hvor der er taget af kagen… den er go nok… alt kan spises 🙂

“Metal pladen” er grå fondant, sprayet med sølv og lagt ovenpå en sort lag fondant. “Filmen” er lavet af sort fondant, hvor der er udstukket firkanter.
Mmm smager godtBundene er sponge cake og fyldet er mangomousse.

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Fondant & Fest kager og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Movie Cake!

 1. mette skriver:

  Hej med jer 2 kan lige forestille mig jer sidde hele natten og se film og guffe kage og nej hvor er den bare flot,forstår godt den vandt en Oscar:)
  KH Mette

  • kager til kaffen skriver:

   Hej med dig Mette 🙂
   Vi faldt desværre i søvn og så ikke det hele. Heldigvis var der både kage tilovers og genudsendelse i går aftes (Mandag).
   Håber snart at se dig igen.
   Knus fra os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *