Frugt trekanter med tranebær

Dagene på universitetet er til tider stadig lange og i løbet af dagen har jeg ofte brug for en lille opkvikker i form af lidt sukker og ikke mindst kaffe. Jeg har tidligere nævnt “projekt sund madpakke/mellemmåltider” og det er her disse fiberrige frugt stykker kommer ind i billedet.

Frugt stykkerne indeholder både den hurtig virkende frugtsukker og den langsomme i form af havregrynene, i mine øjne den perfekte eftermiddags snack.
Frugt trekantTil 16 mundrette frugt trekanter, skal du bruge
175 g dadler, uden sten
50 g tørrede tranebær
30 g kokosolie
50 g havregryn
1 tsk solbærpulver

Til at vende stykkerne i
kokos
havregryn, let knuste
solbærpulver

Fremgangsmåde
Kom dadler, tranebær og kokosolien i en blender og kør indtil du har en glat masse. Vend solbærpulver og havregryn i massen og form en firkant, 1 cm høj. Kom massen på køl i en halv time og skær ud i trekanter, firkanter eller brug en udstikker og lav hjerter, blomster eller hvad du har lyst til. Vend de stadig let fugtige frugt trekanter i en blanding af kokos, havregryn og lidt solbærpulver.
Frugt trekanter, making I stedet for tørrede tranebær kan man bruge alle former for tørrede bær, det handler om at finde den smag du kan li.
Frugt trekanterChristina

Dette indlæg blev udgivet i Det "sunde" alternativ, Konfekt / Slik og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Frugt trekanter med tranebær

  1. Rikke skriver:

    Mmmm de lyder lækre. Og dejligt at se dem i en lidt anderledes form, trekanter er da for cool! 🙂 De minder lidt om mine raw brownie trøffler (http://02acres.com/raw-brownie-truffles/), så hvis du har lyst skulle du prøve dem. Jeg vil ihvertfald prøve dem her! 🙂

  2. Jette skriver:

    De ser gode ud, dem vil jeg prøve :-)….. men hvor køber du solbærpulver ?
    Hilsen mor

  3. Pingback: Bloggen får omtale i artikel om madblogs i BoligLiv | Kager til kaffen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *