Syndig chokolade med bærsymfoni (Kagen)

En af mine kollegaer ville gerne overraske sin mor med en fødselsdagskage. Hun viste præcis hvad hendes mor skulle have og det skule være noget med brownie, chokolade, sød fløde med blåbær og ingen marcipan o.l. Den måtte også meget gerne pyntes med blåbær og hindbær.

Efter at vi havde talt lidt frem og tilbage om forskellige muligheder, blev vi enig om denne kage.
Kagen består af en browniebund, to chokoladebunde, chokolade mousse, hvid chokolade mousse med blåbær. kagen er opsmurt med chokolade PSC (palmin-smørcreme) og er pyntet med chokolade vaffelrør og friske bær (blåbær, hindbær, kirsebær og blå vindruer).

Dette må have været en meget tung kage i sommer varmen, og der er da også ca 500g chokolade i. Så de friske bær må have været en dejlig forfriskning. Men hvad kan man gøre når fødselaren er en rigtig chokoholiker.

Kagen er ø18 cm og 10 cm høj. Hvilket svare til 12 pers. Den var dog kun bestilt til 10 pers, men jeg syntes altid at mine kager bliver en anelse større 🙂 Hellere lidt for meget end lidt for lidt, når det kommer til kage.

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Fondant & Fest kager og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *