Bryllupskage til Nicolas & Sisse

Min mindste lillebror og hans dejlige Sisse, tog røven på og alle og blev gift i al hemmelighed. Heldigvis valgte de at fejre det med en dejlig fest, samme dag som deres yndige datter Sif blev døbt.

Brudeparret havde ønsket en hvid kage med et brudepar på toppen og noget med chokolade. Derudover havde jeg frie hænder til smag og udseende. Dette var min første bryllupskage og jeg var vild beæret over, at få lov til at lave den.

Sådan så Nicolas og Sisses bryllupskage ud:
Til samme fest lavede jeg også en dåbskage og selv om de to kager, dåbskagen og bryllupskagen, var to individuelle kager forsøgte jeg alligevel, at lave en enkelt ting der fik dem til at hænge sammen. Her er den nederstes kage dustet med lyserød dust farve. Kanten på blomsterne (se how- to HER) er også dustet og den lyserøde farve i midten af blomsten er i farve tema med dåbskagen.

Perlerne omkring kagerne er sprayet med perlemor. De tog vild lang tid at lave og de to øverste lag, på den nederste kage, er sat på enkeltvis. Men jeg hyggede mig og syntes det var al tiden vær.
Kagen have smags temaet; Chokolade dybbet jordbær med et glas boblende champagne til. Og den bestod af chokoladebunde, chokoladetrøffel med friske jordbær, et fragilite lag og champagnemousse.

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Bryllup, Fondant & Fest kager og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *