Kaffe is

Selvom sommeren aldrig rigtig er kommet til Danmark i år, er behovet for hjemmelavet is der heldigvis stadigt.

Jeg valgte at lave verdens nemmeste is, da der kun skal bruges tre ingredienser og den kræver ikke mange minutters forberedelse. Opskriften har jeg fra klidmoster og hendes is opskrifter er værd at huske på.

Denne gang valgte jeg at lave kaffe is, da jeg elsker elsker elsker go kaffe.
Her får du opskriften:
3,5 dl stærk kaffe
1 dåse kondenseret mælk
2,5 dl fløde

Bryg kaffen og lad den blive kold. Pisk den nu kolde kaffe i den kondenserede mælk med et piskeris. Når det er blandet godt, tilsættes fløden. Kør først ismassen 40 minutter i en ismaskine og kom den derefter i fryseren i 3 timer.
Nu er din sommervenlige is klar til at spise.
Go sommer og velbekomme.

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Is og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Kaffe is

 1. B skriver:

  Meget indbydende billeder – ser jo vildt lækkert ud alt sammen. Jeg er nød til at gøre mig et forsøg med din Mocha Caramel Dream og denne is 🙂 Hvis man ikke har en ismaskine? (Og aldrig har lavet is)

  • kagertilkaffen skriver:

   Tusind tak, jeg syntes bestemt at du skal give dig i kast med min Mocha Caramel Dream – det vil du ikke fortryde.
   Har du ikke en ismaskine kan i lave isen efter opskriften og komme ismassen i en bøtte og i fryseren. Derefter rører du i ismassen ca hver halve time indtil den er frossen.
   Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *