Give Away – Vind en Nespresso PIXIE Brown – SLUT

I dag er der tre måneder til juleaften, derfor skal én af jer forkæles med en tidlig julegave.

Som du kunne læse i mit sidste indlæg, deltog jeg i en kaffe sød dessert konkurrence for et par uger siden. En konkurrence jeg desuden var så heldig at vinde.. wee..

I den forbindelse med fik jeg lov til, her på siden, at udlove en Nespresso PIXIE Brown kaffemaskine.
image005 (1)

Billedet er venligst udlånt af Nespresso

Alt du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er, at følge kager til kaffen via e-mail (her på bloggen) eller på kager til kaffens facebook side.

Derudover skal du skrive i en kommentar, under dette indlæg eller på tilsvarende indlæg på kager til kaffens facebook side, hvor og hvordan du foretrækker, at drikke din kaffe.

“Jeg eeeelsker god kaffe og jeg drikker den anytime anywhere 😉 Fra morgenen af, skal min kaffe helst være kul sort, og senere på dagen nyder jeg den med en lille sjat mælk i.”

TIP: Skriv her OG på Facebook, så deltager du med to lodder.

Den heldige vinder finder jeg torsdag d. 1 oktober kl 15.

Vinderen findes via siden random.

“Indlægget er sponsoreret af Nespresso”
“Reklame”

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Give away og tagget , , . Bogmærk permalinket.

58 Responses to Give Away – Vind en Nespresso PIXIE Brown – SLUT

 1. Anne-Sophie skriver:

  Jeg har brug for kaffe til at blive et menneske om morgenen! Min kollegiefamilie har lært at jeg ikke er til at tale med før jeg mindst har sippet 4-5 slurke af den helt stærke kaffe. Det kunne være fantastisk at have en nespresso PIXIE så det kunne gøre hele processen hurtigere og mere lux! <3

 2. Majbritt Sandsberg skriver:

  Jeg er lige begyndt at drikke kaffe. Jeg kan rigtig godt lide min kaffe med mælk og vil rigtig gerne nyde den i vores dejlige kolonihave 🙂

 3. Mari skriver:

  Om aftenen -helst som smagsgiver i is eller kage

 4. Birthe Jørgensen skriver:

  Jeg holder af god kaffe. Kaffen skal smage af gode bønner og brygges med kærlighed.

 5. Lone skriver:

  Kaffe er dejligt hele dagen – helst med mælk. Om morgenen er det dagens wake-up, men resten af dagen ren nydelse

 6. Christina skriver:

  Jeg foretrækker kaffe i bagværk, da jeg ikke er den helt store kaffedrikker, men det er kæresten. Kaffe betyder meget for ham, og han elsker kaffe om aftenen som tilbehør til lækkert hjemmebag eller bare lidt chokolade. Han ville elske sådan en maskine, er jeg sikker på 🙂

 7. Anne Mette Skov Sørensen skriver:

  Kaffe hele dagen – som opkvikker om morgenen, lækker hygge i løbet af dagen, som hjælp ved nattevagter . Bedst dog i selvskab med gode venner!

 8. Nathalie skriver:

  Om morgenen en stærk kaffe med mælk. Men om eftermiddagen må der gerne være lidt anden smag i ☺ som noget caramel eller chokolade. Mmmmmm

 9. lone witt skriver:

  Eeeeelsker en god stærk kop kaffe op ad dagen , om morgenen skal den være blød og rund, gerne med skummet mælk. Det ville da være total forkælelse med en så flot maskine i mit køkken <3

 10. Iben h p skriver:

  Jeg nyder en iskaffe eller chokokaffe når jeg har fri fra skole, som et energiboost, inden jeg skal lave lektier

 11. Maj-Brit Mølgaard skriver:

  Drikker faktisk ikke kaffe, men lad nu være med at diskvalificere mig af den grund. For mine gæster, ventede som uventede, bør jo ikke snydes for en god kop kaffe!! Og jeg ejer ikke en kaffemaskine…

 12. Maria Seidelin skriver:

  Jeg elsker kaffe – og pt er det det der gør jeg overlever. Har en baby som giver mig søvnløse nætter – så kaffe er livsnødvendigt pt. Hvis det så endda var lækker OG nem kaffe <3
  Kh Maria Seidelin (Som allerede følger dig <3 )

 13. Tina H skriver:

  Jeg vil meget gerne deltage 🙂 Virkelig skøn kaffe maskine 🙂

  3 kopper kaffe om dagen, holder kræften fra døren!

  Jeg elsker god kvalitets kaffe og helst god varm uden sukker, helst sort men til tider også med lidt fløde, kakao eller lign. 🙂

  God torsdag.

 14. Clara skriver:

  Kaffe er et must! Jeg nyder helst min kaffe som et afbræk i læsningen på studiet om eftermiddagen. Jeg er ikke hardcore nok til at drikke den sort, så latte er favoritten.

 15. Maria Ørum skriver:

  På terrassen med mælk og gerne varm pisket mælk uhhhm

 16. Michala skriver:

  Jeg kan faktisk kun lide min kaffe med mælk..jeg plejer at nyde en kop kaffe om eftermiddagen lige så snart, jeg kommer hjem..allerhelst i sofaen med benene oppe..det er en skøn måde lige at få slappet af på efter en lang dag

 17. Maria skriver:

  Kold, varm, sort, latte, i kage, til kage.. – jeg er fan af kaffe:-)

 18. Anne-Mette skriver:

  Uhm, ingen morgen uden kaffe. Elsker min kaffe – men varm mælk skal der i samt en mini spids sukker (det er nok mest psykologisk 🙂 ). Formiddagskaffe på en hjemmedag, eftermiddagskaffe og aftenkaffe er bestemt ikke dårligt. Bagværk med kaffe er mums. Vigtigt for mig er en god smagfuld bønne.
  Det ville være fantastisk at vinde.

 19. Maiken skriver:

  Egentlig er der ingen bedste tid på dagen til en kop kaffe. Men hvis man har gået f.eks. Kbh., Paris eller Rom tynd (butikker, museer m.m.) og bare trænger til at hvile benene, så er det tæt på at være den bedste tid til en rigtig god og friskbrygget kop kaffe 🙂 og følger der en lille lækker kage med, gør det heller ikke noget 😉 Vil super gerne vinde den fine kaffebrygger 🙂 Kh Maiken

 20. Marlene Høj skriver:

  Jeg drikker kaffe løbende gennem dagen og hvor jeg kan komme til det. Faktisk har jeg kaffe med i bilen, selvom jeg kun har 21 km til arbejde – Jeg elsker min kaffe og især min morgenkaffe. Den skal jeg have, selv hvis jeg er kommet for sent op!
  Jeg foretrækker mælk i min kaffe, men jeg kan sagtens drikke den uden. Det er bare praktisk med mælk i kaffen, når man har små børn, for ofte når den at blive lunken, inden jeg kan drikke den færdig 🙂

 21. Randi skriver:

  Gider simpelthen ikke instant kaffe mer’.
  Så håber sørme jeg her har heldet med mig.

 22. Pia Christiansen skriver:

  Jeg elsker kaffe, og gerne med lækre bønner og flere varianter.. Bruger også gerne kaffe i mine kager eller i toppingen på kagerne 🙂

 23. Maria skriver:

  Jeg drikker min kaffe sort med en lille sjat kold mælk i.

 24. Bibi Sprøgel skriver:

  Kaffe er næsten godt i alle sammenhænge og typen varierer alt efter lejligheden. En espresso oven på en middag eller en flat white, når man er lidt sulten. Kaffe sammen med kager eller chokolade må meget gerne være almindelig sort kaffe.

 25. Heidi Madsen skriver:

  Jeg er en ny kaffe-drikker, og er faldet pladask for kaffe-drikkeriet med en sjat mælk i. Vil elske at vinde denne, og jeg er sikker på den vil pynte så flot i mit nye køkken hvor jeg vil nyde en god kop kaffe med min kæreste.

 26. Bente Bonderup skriver:

  Jeg får kaffe dagligt med masser af mælk, men uh hvor jeg nyder en gang imellem at få en skøn espresso. Kh Bente

 27. Anne-Marie skriver:

  Jeg elsker kaffe og nyder en lækker latte hver morgen og eftermiddag. Indimellem smutter ofte en alm. sort kaffe fra Zoegas, Simply the Best. Har meget hovedpine for tiden pga. medicin bivirkninger, så kaffe er bare det første jeg skal have.

 28. La Cucina Nada skriver:

  Eeej tillykke med det – synes det er gået min næse forbi, det må jeg vist lige se om jeg kan finde et sted!

  Jeg drikker kaffe ustandselig. Til alle lejligheder. Alle steder. Stort set på alle tider af døgnet.
  Men den bedste kop kaffe, er den på friskmalede bønner, lavet i stempelkanden og indtaget i min urbane have, særligt på sådan en lun september dag som i dag.

  Med årene har jeg lært mig at drikke kaffen som den er, da det giver så meget desto mere en smagsoplevelse af den rene kaffe. Savner pt at have noget at lave espresso på, som er min absolutte favorit kaffe-drik!

  Hilsen La Cucina Nada

 29. simone skriver:

  Jeg drikker (alt for) meget kaffe, men jeg elsker det! Sort, sort, sort 🙂 Det er det sorte guld (kalder man det ikke det…? 😉 )

 30. frkskou skriver:

  Jeg er forholdsvis ny kaffedrikker, og min plan er at få fingre i sådan en lækker maskine og så lave en stor latte-to-go om morgenen – det er nødvendigt, når ungerne holder en vågen om natten! 😉

 31. Kirsten skriver:

  Jeg drikker meget kaffe, altid med mælk i. Morgenkaffen er den vigtigste. Hjemme er det kolbekaffe, på caféerne tiest latte og cappucino, og de skal smage af kaffe – ikke bare af opskummet mælk.

 32. Tina skriver:

  Jeg elsker go kaffe. Den bedste måde at starte dagen på : ) så man kan komme op i gear. Men drikker det hele dagen : )

 33. Marianne P skriver:

  Jeg ELSKER kaffe!! Lige fra Tim horton’s French Vanilla til den hardcore “much needed” espresso.

 34. Lasse skriver:

  Det er om morgen, at jeg foretrækker at få min kaffe. Helt sikkert. Sidder altid stille og rolig og kigger ud af vinduet fra lejligheden, alt imens knægten og fruen vandre rundt og gør sig klar til dagen. ;0)

 35. Kate Falk skriver:

  Kaffe kan drikkes uanset tid og sted min optik, det SKAL blot nydes i stille stunder, helst sort, men med masser af kaffeskum, nam nam! Kaffe er for mig en nydelse, ikke blot et opkvikkende middel.

 36. Kristina K skriver:

  Om morgenen i fred og ro inden resten af familien er stået op.

 37. T. Jensen skriver:

  Jeg drikker ikke selv kaffe, men elsker derimod en god kop te eller varm kakao som helst skal nydes i yndlingsstolen i selskab med en god bog 🙂 Jeg deltager fordi, jeg gerne vil overraske min kaffeelskende kæreste med denne lækre præmie 🙂

 38. Gitte Frigaard Nielsen skriver:

  Uhhh Kaffe er ALTID velkommen, den nydes sort, med fløde/mælk, som Latte, espresso, og UUHMMM en smule vanilie der i er altså fantastisk <3
  Kaffe morgen, kaffe i frokost pausen og endda kaffe om aftenen, jeg snorksover alligevel 🙂

 39. Charlotte Løfberg Bergqvist skriver:

  Jeg drikker kaffe som det første om morgenen, og det sidste om aftenen – nå ja, og så lige en masse indimellem ,_)

 40. Anya skriver:

  ☀ Intet slår min sorte kaffe om morgenen,når jeg stille og roligt sidder foran computeren.
  Min hjerne kan ikke komme i gang uden.
  Senere på dagen nyder jeg dog gerne latte ☀

 41. Anette Ninon skriver:

  Kaffe er den bedste drik i verden.

 42. Camilla Hovej skriver:

  Jeg er helt klart mest til sort kaffe ellers ender vi ovre i en cappuccino hvis det skal være andet end sort 🙂

 43. Pernille skriver:

  Drikker kaffe (sort) hele dagen. Men den første kop på dagen er altid den bedste. Nyder især om sommeren når den kan indtages i haven, inden resten af familien vågner.

 44. Christine skriver:

  Jeg drikker min kaffe sort og stærk, medmindre jeg er på cafe eller hjemme hos nogen, der har en mælkeskummer.
  Men jeg har dog aldrig tid til andet end at lave instant-kaffe. En Nespresso-maskine vil derfor øge kvaliteten af mit kaffe-forbrug betydeligt 😉

 45. Pia M Hansen skriver:

  Ved morgenbordet sammen med min mand gerne med lidt mælk i

 46. Merete Louise Østberg skriver:

  Wauw den er flot 🙂 Jeg drikker kaffe om morgenen for at vågne op, og om eftermiddagen – gerne med lidt kage og en god veninde – for hyggens skyld ^_^

 47. Jeanette Melchior skriver:

  Luksuskaffe skal om morgenen, være mørk og med fløde 🙂

 48. mette skriver:

  hver dag når jeg kommer fra arbejde har min søde mand lavet en lille bakke klar til mig med nylavet friskmalet kaffe.Kaffen og jeg følges ad op i seng hvor den indtages mens dagens avis læses og benene hviles DET er skønt.

 49. Jeanette Egedal skriver:

  Jeg elsker også kaffe, men kan ikke drikke kaffe om morgenen, som så mange andre. Jeg nyder i stedet en god kop kaffe om eftermiddagen, aller bedst er det her en sensommereftermiddag i solen til at slappe af med efter en lang arbejdsdag.

 50. Hannah skriver:

  Den bedste kop på dagen er min morgenkaffe, den brygger mens hunden bliver luftet. Herefter nydes med med mælk i ?

 51. Camilla Nyegaard skriver:

  I hverdagene er jeg nødt til at drikke slave kaffe på jobbet. Men i weekender nyder vi selv at riste kaffebønner og brygge på dem friskkværnet.

 52. Peter Vejby skriver:

  Det bedste sted er så absolut på terrassen så jeg kan sidde og nyde ungerne der leger i haven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *