Chokoladen i mit liv

Jeg er komet i chokolade himlen, sådan føles det i hvert fald lige for tiden
Chokolade funDet hele startede med bogrelease af “Lykken er chokolade” som de to dejlige og utrolige talentfulde chokolade piger Anne (Anne au Chocolat) og Maja (Chocolat) har fremtryllet i fællesskab.
Da jeg i godt humør mødte op til realease hos Atelier September blev jeg mødt at noget af et syn, nemlig en laaaaang kø. Ventetiden varede heldigvis ikke så længe og imens blev vi da også opvartet af søde kage-uddelerne mennesker. Inde i den hyggelige cafe var der masser af mennesker og ligeså mange smagsprøver på de søde fristelser der venter i bogen. Jeg gik derfra med masser af kage i maven og en signeret chokoladebog.

To dage senere var jeg inviteret til “Påske hos Hotel Chokolat” hvor de (ligesom til jul) introducerede os for de nyeste chokolader.
Også denne gang blev vi forkælet med de lækreste kanapeér der på den ene eller anden måde havde et element af chokolade i sig.
Udover bobler, kanapeér og den flotteste præsentation af den mest udsøgte og humoristiske påske kollektion, smagte vi på alle disse herligheder. Jeg kan kun opfordre jer alle til at besøge butikken på Strøget i København, så i kan få fingre i årets luksus påskeæg.
Påske hos Hotel ChocolatUgen efter var jeg så inviteret til årets Chokoladefestival, hvor jeg og en veninde smagte os igennem alle boderne og blev helt chokolade høje. Igen i år bød festivallen på en masser chokoladeboder hvor nye, såvel som gamle kendinge bød på smagsprøver af nettop deres favorit chokolade-kreation.
Chokoladefestival 2014Alt dette inden for kun 2 uger, jeg elsker mit chokolade-liv.

Mit chokoladeeventyr slutter ikke her, da jeg i påsken skal til et chokoladekursus. Kurset afholdes hos specialkøbmanden og er en gave fra kæresten min.

Alle billeder i dette indlæg er taget med min iPhone.

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Andet, På Kage oplevelse og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Chokoladen i mit liv

  1. Nanna skriver:

    Kan man andet end misunde dig??? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *