Lynhurtig Julekalender Give Away – SLUT

I anledningen af Julen havde Hotel Chocolat (i August) inviteret til Jul på Hotel Chocolat og i den forbindelse kom ideen til en jule give away.

Det du kan vinde, er en chokoladekalender med enten mørk eller hvid chokolade – til en værdi af 140kr. Det betyder, at du hver dag indtil jul kan nyde et stykke luksus chokolade.
Chokoladekalender give away fra hotel chocolatJeg har lige siden jeg var lille haft en chokoladekalender og den SKAL åbnes hver morgen – lige efter jeg er stået ud af sengen. Det er jeg meget striks med og tidligere roomies og nu min kæreste har ikke altid været enige i at det skal være på det tidspunkt… Men DET SKAL DET…og sådan er det 🙂

Derudover pynter jeg altid til jul d 30 november, så er jeg klar til jul.

Hvad er dine jule særheder?

Nå til reglerne for give awayen
Du skal skrive en besked, hvor i du fortæller lidt om dine jule ønsker, traditioner, særheder eller bare en god jule historie.

I den besked skal der også gerne stå din mail (hvis du da ikke har en blog), så jeg kan få dine kontakt info og kalenderen kan nå frem inden 1 dec.

Du må meget gerne følge mig via mail, bloglovin eller facebook, dette er dog ikke et krav.

De seks heldige bliver fundet Tirsdag d 26 november kl 20.00

NB: der er 3 med hvid chokolade og 3 med mørk chokolade, så jeg håber at kunne opfylde ønskerne fra alle de 6 heldige vindere.

Jeg ville oprindeligt have fundet vinderen d. 1 december (på min fødselsdag), men da det er en chokoladekalender der kan vindes, skal den jo helst være fremme inden den 1 dec.
Derfor denne lille lyn giwe away.

Desuden kan jeg klart anbefale et visit hos Hotel Chocolat’s butik i København. Der er udover de skønneste chokolade lækkerier en lille cafe hvor de bl.a servere den lækreste varme chokolade og andre vidunderlige chokolade nydelser.

Glœdelig jul

Christina

* Denne Give Away er sponsoreret af Hotel Chocolat via House of Communication.

Dette indlæg blev udgivet i Give away og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

87 Responses to Lynhurtig Julekalender Give Away – SLUT

 1. Doris Mohr skriver:

  Hej Christina.
  I år skal julen fejres sammen med en flok hjemløse. Vi har så meget god tid og overskud, da vi ikke skal andet den dag.
  Julekalenderen ( med mørk chokolade ) vil jeg elske at åbne hver dag, og dele med min elskede mand.
  Rigtig god jul og fødselsdag.
  Hilsen Doris

 2. Doris Mohr skriver:

  Min mail skal du jo også lige have 🙂
  solskin777@gmail.com
  Doris

 3. Helle Borg Sørensen skriver:

  Jeg vil bare elske at få sådan en chokolade kalender med mørk chokolade, uhm, har ikke haft en for mig selv siden jeg var barn. Jeg er den helt store julewoman og elsker bare december helt vild. Der skal selvfølgelig pyntes til jul 1. søndag i advent. Og d.5 den har jeg en søn der har fødselsdag, en rigtig dejlig før julegave til os for snart 15 år siden. God jul og fødselsdag, godt nok lidt på forhånd men lige velment..

 4. Louise skriver:

  Elsker julen med alt hvad den indeholder. Musikken, filmene, alle godterne og hyggen 🙂 min juletradition er at jeg begynder at se julekalendere fra midten af oktober af. Så kan jeg simpelthen ikke vente længere. Det er simpelthen så hyggeligt. Ville elske at kunne guffe et stykker lækkert chokolade sammen med min daglige ration af julekalenderafsnit 🙂 håber meget jeg vinder og tak for en virkelig skøn blog !!

 5. maria Ørum skriver:

  Ved ikke om jeg har særheder, men weekenden før første december bliver her pyntet op og lavet dekorationer og når der er ca 14 dage til jul laver vi konfekt og småkager..
  Min yngste får stadig pakkekalender så hans gaver bliver købt ind over året og pakket ind lige før første december, det hygger jeg mig meget med.
  Min mand skal have adventskalender i år, det ved han ikke så er spændt på hans reaktion 🙂

  marialundpedersen@gmail.com

 6. sandra grøne skriver:

  vi har en tradition med altid at lave juleklip og pynte op første søndag i advent – så får vi varm kakao og juleslik og hygger os som familie 🙂 så skønt

 7. Maria Friedrichsen skriver:

  Elsker jul, hygge stearin lys godter m m det er bare hyggeligt. Som barn havde jeg også en chokoladekalender som jeg også skulle åbne som det første. Det fede ved december var at msn fik lov til at spise chokolade fra morgenstunden.
  God december måned til dig

 8. Camilla skriver:

  Sådan en lille lækker selvforkælelse vil jeg elske at stå op til i december. En af vores bedste juletraditioner er, at hele familien samles tredje søndag i advent. Vi mødes til æbleskiver og glögg om eftermiddagen, og derefter spiller hele familien pakkeleg, imens kommer den helt store skål med julegodter på bordet – også er det eller bare at gå i krig. Vi slutter af med at spise dejlig mad og ønsker hinanden god jul og evt. pytter et par julegaver 🙂

 9. Anna skriver:

  Min mor og jeg laver altid konfekt sammen weekenden før Jul, og det er bare så hyggeligt 🙂

 10. Rebecca R skriver:

  uhh, der er ikk noget bedre end jul. kommer fra en stor familie, så vi er altid rigtig mange omkring julebordet. og der bliver nærmest altid eksperimenteret med julemaden og ofte ender det med at vi griller juleanden og laver noget specielt ud af rødkålen, eller risalamanden 🙂
  God december måneder

 11. Katrine Gunnersen skriver:

  Ja, jeg skal jo holde min første jul uden mine forældre og søskende. Det bliver bare SÅ mærkeligt… Men skal holde den ved svigermor sammen med min mands bror, kone og deres 3 drenge. Og så vores datter og helt nyfødte søn. Det bliver altså mærkeligt ikke at skulle i den rigtige kirke, danse om en rødgran, synge alle de rigtige salmer (de gider nemlig ikke synge i den familie) OG at der skal lugte af flæskesteg, når der kun brude dufte af and.. Men ja ja.. Det hører jo med til at blive voksen – men lige ved julen, så ville jeg ønske man stadigvæk kunne være et barn på 8 år.
  trinsling@gmail.com

 12. Jakob skriver:

  Det bedste ved julen er dagene op til.. Min mor laver hvert år en pakke kalender til mig og mine søskende (som er flyttet hjemme fra!) derfor vil jeg gerne forkæle hende lidt i år.. : ) og der vil sådan en julekalender med mørkchokolade virkelig være perfekt for det elsker hun! Min mail er riberrock@gmail.com

 13. mette skriver:

  Min største julesærhed er nok at de samme ting skal stå de samme steder hvert år,det med temajul er bare ikke mig.Mine børn får stadig henholdsvis pakkekalender og adventskalender og de er nu henholdsvis 32 og 26,men jeg hygger mig med at lave dem.Skriver også stadig julekort til hele familien.Det med at bage til jul har aldrig været min stærke side så jeg er meget glad for at kende en sød pige der er hvad man godt kærligt kan kalde en “bagetosse”:)
  God julemåned til dig

 14. Jeg har det præcis lige som dig – chokoladen skal spisen INDEN morgenmaden :O)
  Ellers har jeg hvert år også en skrabekalender, som også bliver skrabet inden jeg går nogen som helst steder!

  En juletradition, som har været i min familie alle dage er, at vi SAMMEN tager i skoven og finder mos, grankogler og andet sjovt til vores juledekorationer, som vi laver senere på dagen. Samme dag spiser vi æbleskiver, drikker varm kakao og pynter op til jul – og her skal alting stå, hvor de plejer. Julen er glædens tid, og selvom jeg bliver ældre, glæder jeg mig ikke mindre :O)

  Jeg har aldrig haft en luksuskalender, så jeg er SÅ spændt på konkurrencens udfald. Hi hi!

  nannatvchristensen@gmail.com

 15. Turen i skoven for at samle mos mv til dekorationer er bare så hyggelig
  Vil klart nyde kalenderen med mørkt chokolade

 16. Randi skriver:

  Kære Christina.
  Denne Giwe Away er sørme genial til udlandsdanskerne som jo af gode grunde ikke oplever en “rigtig” dansk Jul.

 17. Kristina K skriver:

  Det jeg glæder mig mest til ved julen er julebagningen. Jeg har lagt dej til Meyers honningkager og skal også bage pebernødder, specier, vaniljekranse, brune kager osv med mine unger for det er så hyggeligt.

 18. Sofie Andersen skriver:

  Hej Christina 🙂

  Suk, hvor skal jeg dog begynde?
  Jeg falder under kategorien “Jule freak”. Jeg har rigtig mange særheder.

  Jeg glæder mig til jul året rundt. Jeg samler på tv julekalenderne på dvd og jeg kan sagtens finde på at se dem, på en regnfuld søndag i August.

  Jeg pynter op til jul i disse dage, og jeg har det nok med at overpynte lidt (for at sige det mildt).

  I min barndom var min nabo en pige der elskede jul lige så meget som mig. Det resulterede i at vi et år, hyggede med julepynt i vores skole sommerferie.

  Jeg ville elske en julekalender til at gøre min december måned endnu hyggeligere. Uanset om chokoladen så er hvid eller mørk. Den ville bestemt blive værdsat.

  De venligste julehilsner fra Sofie (Filo)

 19. Jesper Antonsen skriver:

  Jeg glæder mig mest til alt den hygge der er i juledagene samt at se glæden hos mine børn. Det er først nu jeg selv har fået børn at jeg forstår det med at julen er børnenes fest 🙂

  Hvis jeg er heldig at vinde en kalender med hvis chokolade skal alle i familien skiftes til at åbne og spise … Så bliver der 6 stykker til os hver.

  God jul ønskes I alle…

  Masser af julehilsner fra Jesper (jeadk71@gmail.com)

 20. Astrid skriver:

  Min favorithistorie er det år, hvor min moster fik fat i et rensdyrkostume. Det blev hendes mand og min far klædt ud i og så blev det meddelt at julemanden ikke kunne komme, men i stedet kom Rudolf med gaverne. Ind kom Rudolf og så gik vores gravhund amok. Derefter så man Rudolf danse rundt mens resten af familien jagtede hunden, så gjorde hvad den kunne for at sætte tænderne i Rudolf. Rudolf forsvandt hurtigt og efterlod sækken med gaver og et nyt ordforråd til de yngste 🙂

 21. Kirsten Kaae skriver:

  Jeg går ikke vildt meget op i julen – i hvert fald ikke før vi kommer tættere på, men elsker alle lysene i gaderne. Mit juletræ er lille, af plastic, og lyskæden er med kulørte pærer. Det har jeg arvet. Jeg kan alligevel ikke lide lugten af stearinlys, og jeg synes, det er synd for alle de juletræer, der bliver fældet.
  Juleaften får vi en and, der har haft et godt liv. Jeg elsker and! Og mørk chokolade, så jeg vil gerne meget gerne vinde.
  Hyggelig december til dig.

 22. Maja skriver:

  Uhhh hvor lækkert 🙂 jeg vil gerne deltage… Har ikke så mange sære traditioner. Men pynter altid op den 1 dec (den smule julepynt jeg har), vi får altid and OG flæskesteg hjemme ved min mor til jul og hvert år går vi rundt om juletræet og synger, men endre med at grine af os selv fordi det lyder så forfærdeligt og vi altid kun kan første vers 😛

  maja3012 (a) hotmail (.) com

 23. Jette Birke Nielsen skriver:

  Hej Christina

  Efter du og dine brødre er flyttet hjemmefra, har jeg ikke så mange juletraditioner tilbage, jo – lige en ting, der skal pyntes til jul inden din fødselsdag 1. december og så skal den store pakkekalender hus, som jeg syede da du var lille stadig hænge på døren :-).
  Nu er jeg desværre på skrump, så jeg har ikke godt af chokoladen, men hvis jeg er heldig at vinde den, så skal den foræres til min søde mor, hun fortjener at blive lidt forkælet med en lækker chokolade 🙂
  Knus fra din mor

 24. Freja Hansen skriver:

  Sikke en lækker give-away. Var faktisk ude og lede efter en julekalender i dag, men kunne ikke rigtig finde nogen jeg gad (eller kunne betale mig fra!).
  Anyway. Jeg elsker jul, en af mine særheder er nok, at jeg allerede pynter op 1. november, så jeg kan gå og nyde julen lidt længere! Derudover bager jeg altid læssevis af småkager, da jeg elsker, at sidde med familien og se julekalender og spise julekager.
  Vil rigtig gerne vinde den mørke kalender.

 25. Mette Andersne skriver:

  Mhhh. mums!
  Den hvide kalender er lige mig. Er helt vild med diverse chokladekalender og har altid 1 eller 2, som jeg kan gå og gnaske i.
  Af særheder, har jeg det sådan, at jeg spiser risengrød så tit som muligt i hele december. Det bliver ofte 2-3 gange om ugen. (spiser så heller ikke risengrød resten af året). Og det bedst af det hele er, at jeg altid spiser det som dem i nissebanden. En stor skål, træske osv. Det smager bare bedre på den måde.

  De kærligste julehilsner Mette a

 26. Pia H skriver:

  Jeg har aldrig haft en julekalender med chokolade… da jeg var barn, skulle man være glad for en med billeder bag lågerne, så jeg kunne da virkelig godt tænke mig en kalender med luksus chokolade.
  Glæder mig iøvrigt til den knirkende fornemmelse under skoene, hvis vi skulle være så heldige at få hvid jul.

 27. Marlene Høj skriver:

  Altså en kalender skal da åbnes om morgenen – Det er ikke os, der er galt på den… Det er de andre!
  Jeg håber at jeg finder tid til julebagning med børnene. De vil helt sikkert gerne hjælpe 🙂 I år skal vi have pyntet op, gerne omkring den 1. december og i hvert fald inden den 24. december for julen skal holdes hjemme hos os i år (sidste år var der kun minimalt med pynt pga. travlhed med uddannelse og tre børn på 11, 2 og 1 år). Vi bliver nok 11 personer.

 28. Christine skriver:

  Åh, jeg har sukket efter sådan en kalender, siden jeg så den i butikken i oktober. Jeg er frisk på den hvide chokolade – så vil jeg nemlig forære min kæreste kalenderen (han elsker hvid chokolade).
  Hos os plejer det altid at være mig, der pynter juletræ og lægger pakker under træet. Sidstnævnte var dog kun indtil sidste år, hvor jeg blev nødt til at indrømme, det var bedst, at en anden tog tjansen – da jeg simpelthen ikke kunne (læs: KAN) lade være med at læse samtlige til-og-fra mærker og dermed være pretty much i stand til at gætte, hvad jeg får. Det ødelægger lidt glæden, inden pakkerne skal åbnes 😀

 29. Maria Seidelin skriver:

  Vi skal i år være rigtig mange juleaften, nok ca. 25. Det er helt fantastisk – og sådan var det altid da jeg var barn, men familien har i årenes løb delt sig. Så jeg glæder mig til en jul med familien, og jeg ved min søn Bastian kommer til at elske at holde jul med så mange af vores kære <3 Jeg arbejder som sygeplejerske og skulle faktisk arbejde i år d. 24.12 – men jeg har være SÅ heldig at min kollega tilbød at tage vagten <3 Hvis jeg er heldig her skal min kollega have julekalenderen (hun elsker al chokolade) – for hun har gjort det muligt for mig at holde jul med min familie i år <3

  Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 30. Mai skriver:

  Det bedste jeg ved, og jeg har gjort det siden jeg var barn, er at ligge under en grangren på juletræet og stirre op i en julekugle. En blank julekugle uden glimmerkrimskrams. Og så duften af gran, mens jeg ligger dér. Og så skal sneen helst dale udenfor imens 😉 Jeg glæder mig til at gøre det sammen med min dreng.
  En HVID chokoladekalender vil blive taget imod med glæde 🙂

 31. Pia skriver:

  Jeg ville elske at vinde sådan en chokoladejulekalender. Tror kun jeg har haft én som barn, og det var det år vi boede hos mine bedsteforældre mens vores hus blev bygget. Jeg elsker julen, og jeg har ventet med længsel på at kunne gå i gang med noget julepynt, og mon ikke risengrøden i aften kan sætte lidt ekstra stemning ind? kh Pia

 32. Charlotte skriver:

  Jeg har det på nøjagtig samme måde – der skal være en chokoladejulekalender og man åbner den næst efter man har slået øjnene op!
  Dog pynter jeg først d. 01 december – mest for min kærestes skyld. Jeg elsker julen og der skal selvfølgelig laves dekorationer med kalenderlys og bages lækre småkager. Jeg glæder mig til at gå i gang! Juleaften skal fejres sammen med min store familie og vi bliver 14 mennesker 9 voksne og 5 børn – kaotisk men dejligt!
  Jul er dejlig og chokolade hører sig til – den mørke er bedst!
  Glædelig jul fra Charlotte

 33. LaCucinaNada skriver:

  Uhh dejligt med sådan en give away, jeg har nemlig ikke fået købt mig en julekalender i år 🙂

  Af jule særheder, eller måske snarere traditioner, har jeg bla den at jeg gør hovedrent i denne weekend, for at være helt klar til det store oppyntnings-show næste weekend. Der er et par få ting der hører sig julen til hvert år, bla en kitchet julekane af plastic som vistnok fra DalleValle, som er fra mit barndomshjem. Ellers så skifter jeg lidt tema hvert år – i år er det naturen der får lov at danne ramme for julen i det lille hjem.
  – Og jeg GLÆDER mig sådan til at jule i år!

  På forhånd TILLYKKE med din fødselsdag,

  Mvh La Cucina Nada

 34. Anne Mette Skov skriver:

  De sidste 25 år har jeg holdt jul i Norge, – ægte sne, skiløb og familiehygge. I år bliver det helt anderledes med jul i Danmark, da eksamener og job også skal passe. Meget mærkeligt, men dejligt at prøve noget nyt. En sikker tradition er dog julekalendre, især dem med chokolade.
  Din gave lyder lækker, og jeg ville elske at glædes over chokolade 24 dage i træk.
  De bedste hilsner Anne Mette
  (annemettess@hotmail.com)

 35. Gitte Seloy skriver:

  Min julesærhed er, at jeg aldrig kan begrænse mig til én juledekoration. Der er altid så megen fin pynt & så mange fine lys, så jeg ender altid op med (mindst) 2 dekorationer, før jeg er færdig.*<=0)

  Hvid chokolade er lige mig. <3

 36. Trine skriver:

  Jeg skal altid have æbleskiver ved min farmor d. 1. december – Det holder ved selv om jeg i dag er 23 år. Det vækker så mange dejlige minder fra barndommen 🙂

 37. Tina Hoffbeck skriver:

  God meget snart julen står for døren tid:-)

  Skøn konkurrence du har fundet på og jeg elsker lækker chokolade, så håber jeg bliver den heldige. Jeg har desværre flere skøre jule særheder.

  Har 3 julekalendere: en chokoladekalender spises også før morgenmaden, en skrabekalender og en pakke julepingvin sok:-) Dejligt med forkælelse!

  Jeg har samlet gammelt vintage julepynt i mange år, har arvet julepynt fra forskellige og har en kræftsyg datter som har startet en kreativ blog op, hun laver blandt andet smukt vintage julepynt (http://www.mariahoffbeck.blogspot.com). Så holder vi altid advent med at klippe klistre og lave juledekorationer osv.
  Mit juletræ er det helt store, vi fælder det selv, det skal gå lige til vort høje loft og pyntes nøje med det specielle vintage julepynt. Det bliver så smukt.

  Min særhed er, at alt skal være som det plejer, alt julepynt har/får sin helt egen særlige plads på vores store gård, alt skal stå eller hænge præcis samme sted hvert år. Skøn tradition.
  Og min datter har sin plads ved klaveret, fra hvor jeg kan nyde smukke julemelodier og små koncerter:-)

  Mor Tina med mail: uglen3@gmail.com

 38. Marie Pedersen skriver:

  Jeg skal for første gang holde jul med svigerfamilien, så glæder mig til at opleve evt. nye traditioner. I december har jeg hvert år en jule-kage-bage-hyggedag med en flok veninder.
  Mvh Marie (marie_ye@hotmail.com)

 39. Malou Müller Nielsen skriver:

  Ih ja, julen er på vej! Jeg glæder mig helt vildt! Jeg elsker den evige summen af glade mennesker, der synger julesange, smiler til hinanden, driller hinanden og julestresser. Jeg elsker at gå ned igennem de flot pyntede gader, og lede efter den helt perfekte gave til en man holder af. Jeg elsker den fornemmelse af spænding og glæde, man har i maven, når man har købt alle de nøje udvalgte gaver, og bare venter til dagen kommer, hvor man kan glæde dem, man holder af!
  Og december måned ville da blive fantastisk, hvis jeg hver dag kunne åbne en (hvid) chokolade-julekalender. Mums!
  Mvh Malou – malou.m.n@live.dk

 40. Jytte Takahashi skriver:

  Normalt holder jeg juleaften sammen med alle mine 3 børn efter helst faste traditioner og juleskikke vi har sammen— i år bliver det desværre anderledes fordi min ældste søn har pådraget sig en alvorlig hjerneskade og ikke kan tale stå eller gå pga af lammelser og afasi. Han er for dårlig til at kunne komme med til julefesten, så jeg har valgt, at jeg i år tilbringer juleaften sammen med ham på det rehabilliseringscenter han bor på nu og håber, at han næste år er god og stærk nok til at kunne komme hjem i julen :)Jeg glæder mig dog over alle de gode fremskridt, der ER sket siden ulykken i februar 2013.Det er et mirakel at han er blandt os og det er jeg dybt taknemmelig for.
  Hvis jeg er den heldige, så er jeg helt vild med hvid chokolade <3

  jytte777@gmail.com

 41. Louise skriver:

  Kunne da være fantastisk at viden sådan en lækker kalender…..
  Jeg nyder simpelthen den tid vi går i møde…..er lidt af en “jullenisse” og efter jeg har fået børn er det bestemt ikke blevet mindre:0)
  Vi har mange traditioner og nyder at holde fast i dem, det er såååå hyggeligt. Vi har altid en dag i skoven op til første dec hvor vi samler kogler, mos, grene osv til juledekorationer og det nyder både store og små.
  Glædelig dec til dig og din familie.

  Vh Louise

 42. maibritt92 skriver:

  jeg skal for første gang holde jul hos min kærestes familie og det er derfor første jul jeg holder uden mine forældre. Det er egentlig en underlig følelse men det er jo en del af livet. Jeg glæder mig dog også meget til at prøve en anden families jule traditioner og til at være sammen med manden jeg elsker på en af mine ynglings højtider 🙂

  mange julehilsner maibritt // maibrittj_@hotmail.com
  ps jeg er mest til hvid chokolade 🙂

 43. Emillia Mølgaard skriver:

  Lækkert!
  Jeg har også det der med at julekalenderen skal åbnes LIGE når jeg står op.
  En helt anden særhed jeg har, er at hver søndag i advent, tager jeg mit varmeste tøj på, og går udenfor og sætter mig et urørt sted. Det skal helst være klokken 5-7 om morgenen. Der er så fredfyldt, så smukt, og det er der jeg slapper af. Jeg går først ind når jeg fryser for meget. Det har forskellige mennesker haft lidt sjov med.
  Ellers tilbringer jeg helst december måned i køkkenet, hvor jeg kan bage bagværk efter bagværk, uden nogen bemærker det.

  Hvis jeg vinder, vil jeg gerne vinde den med mørk chokolade.

 44. Heidi N skriver:

  Hvis jeg er en af de heldige vinder, så er det lige meget for mig, om det bliver hvid eller mørk chokolade(:

  Hver dag indtil jul i december, der får vores 3 dejlige dyr en godbid stang, og det er altid om morgnen, lige efter vi er stået op, at de får den. Og så får de også adventsgaver(:
  Jeg synes, det er hyggeligt, at de får noget hver morgen op til jul(:

  minsodeskat@yahoo.dk

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

 45. Mette Nielsen skriver:

  Julen er jo ikke bare noget man fejre. Julen er så meget mere. Julen er glæden ved at give og spændingen ved at få. den er hyggen og sammenværet mellem de personer man fejre jul med. Det er det julen betyder for mig. og jeg ved godt st det ikke var noget jeg skulle skrive, så… Hmm… Jeg pynter altid op den 2 dec. altså på min fødselsdag 🙂 Pakkekalendre, julekalender osv. bliver ALTID åbent lige når jeg står op. Sådan er det bare. Juleaften bliver altid fejrt ens. gæsterrne kommer, vi spiser forret og hovedret. så danser vi om juletræ og pakker gaver op og til sidst spiser vi risalamente. December måned er den bedste 🙂 håber på at vinde en kalender i hvid da jeg ikke er så glad for mørk chokolade 🙂 But anyway…
  MERRY CHRISTMAS EVERYONE!!

 46. Sigrid skriver:

  Dejlig give away du holder! Jeg vil da gerne bidrage med et “juleeventyr”!
  Det er efterhånden lidt blevet en juletradition i min mors familie at vi tager op og holder jul i min families “ødegård” i Blekinge, hvor sneen daler ned og landskabet mest af alt ligner et disney-juleeventyr. Første gang vi holdte jul der, har jeg aldrig oplevet noget SÅ idyllisk: lille juleaftens dag tog vi ud i skoven i sne til midt på lårene og var på jagt efter et juletræ (som vi havde udset os i efteråret før sneen faldt..). Vi havde pakket en picnickurv med varm kakao og honninghjerter, som min far og jeg havde bagt aftenen før, og da vi stod foran grantræet, der skulle fælles, holdt vi lige “pause” hvor alle spise honninghjerter og drak kakao mens sneen dalede ned. Jeg tror det var en jul jeg aldrig i mit liv vil komme til at glemme – det var som at være med i en feel-good-julefilm! 🙂

 47. Lene skriver:

  Alt julepynten skal stå samme sted.
  Morgenmad julemorgen er ris a la manda

 48. Frk. Hansen skriver:

  Sikke en skøn giveaway!
  Jeg er lidt af en julegris og elsker julen. På selve juleaften går jeg helt i barndom og er mere sammen med børnene end dem på min egen alder 😉 Det har også resulteret i, at kæresten gennem mange år, og jeg aldrig har holdt jul sammen.. -For når man render rundt som en 5-årig d. 24 december, er det svært at have kæresten med! 🙂
  Jeg krydser fingre for en lækker chokoladekalender! -Om den er med hvid- eller mørk chokolade er ikke så vigtigt, så længe den er der 😉
  Tillykke med fødselsdagen
  Hilsen Frk. Hansen

 49. Patricia Belsø skriver:

  Sikke en flot giveaway. 🙂

  Vores min og min lillebrors, er at vi hvert år skifter hvor vi holder jul, mellem vores familie på vores mors side og så vores fars. Som var vi stadig skilsmissebørn. Vores mor døde for 10 år siden, til næste år, men denne ting står ved sin magt. Dog har vi de sidste år afviget fra traditionen, fordi vores far vælger nogle steder at hole jul, som vi ikke kan holde ud.
  Dog holder min lille bror og jeg sammen. Og det vil vi nok altid gøre!

  Jeg elsker at have chokolade julekalendre, da der hver dag er en lille ting at glæde sig til! 🙂

  Hilsen
  Patricia Belsø
  pbelsoe@hotmail.com

 50. Lyder lækkert med sådan en julekalender – den må meget gerne havne her, så har jeg lidt at hygge med, når manden er udrejst og først kommer hjem den 28. december. Det gør så ondt i mit lille julehjerte, at juleaften skal rykkes – men mon ikke det bliver jul alligevel? 🙂

  Har også nogle julesærheder, som du kalder dem.
  Uanset, hvor meget jeg har lyst, så må jeg først begynde at høre julemusik den 15. november, hvor den så også får alt, hvad den kan.
  Til gengæld har jeg også en sang (oftest yndlingssangen fra året før), som først må høres 1. december. Gak gak gak.. må da håbe, at den ikke bliver spillet i radioen 😉

  Ellers er det meget meget vigtigt for mig, at juletræet først bliver tændt den 24. om aftenen, når alle sidder ved bordet og er klar til at gå ombord i and og alt tilbehøret. Og folk skal helst kigge, når det bliver tændt. Synes det er så stort et øjeblik.

  Ville ønske, at der var 28 låger, men kan jo gemme 1-2-3-4, og når så sidste låge bliver åbnet, så kommer manden hjem – og så er det JUL!

  Håber jeg vinder. Er til begge slags chokolade <3

 51. Anette Overbye skriver:

  Orh en chokoladekalender til voksne mig mig mig jeg vil vinde ummme num ja,,
  Krydser finger for en mørk men vil da slet ikke brokke mig hvis der kom en hvid ind af døren,
  I min familie har vi lidt faste traditioner der har hængt ved så længe jeg husker,
  Den 23 dec får vi altid risengrød til aftensmad og selv efter jeg er flyttet hjemmefra kommer vi hjem og spiser risengrød.
  Når vi er færdige med at spise risengrød bliver de store kasser med julepynt og juletræet hentet ind i stuen og så pynter vi det sammen mens vi høre et bestemt radioprogram som vi også altid har hørt.(pinligt men har helt hvad det er det hedder)
  Til sidst slutter vi af med at diskutere hvilken opskrift vi skal bruge til de havregryns kugler der skal laves. Min mor vil meget gerne have lov til, at prøve en af de opskrifter hun har, men den er min far og jeg ikke med på. Vi holder os nemlig til den opskrift min far har gemt fra da han havde husgerning i skolen. Det er altså den bedste opskrift og den skal man ikke pille ved.

  Vi har aldrig rigtig holdt de store julefester vi har været de nærmeste og som helt lille har jeg et par gange oplevet, at holde juleaften på et plejehjem hvor min mor har arbejdet. Det husker jeg som noget rigtig rart.

  -Anette
  gruzlie(a)hotmail(dot)com

 52. Stine skriver:

  December bliver i år det første år som udeboende, hvor jeg er væk fra familiens hygge, men selvom jeg bor for mig selv, vil jeg alligevel pynte op til jul og lave alle min yndlings julelækkerier. 🙂

 53. idawestphall skriver:

  Julen for mig er ren familie og hygge. Vi er ikke så mange i familien, og vi når at se hinanden rigtig mange gange i løbet af december.
  Så jul for mig er ren familie hygge 🙂

 54. Anna K. Eriksen skriver:

  Lækker giveaway! jeg elsker noget til den søde tand – i julen er det også en tradition herhjemme at bage en masse julesmåkager, havregrynskugler og selvfølgelig lave konfekt 😉 jeg kan ikke vente!

 55. Anita Kjer Madsen skriver:

  Vi sælger juletræer fra ugen op til 1. søndag i advent og frem til d. 24. december.En tid hvor vi taler meget og er meget afhængig af vejret – regner det? Får vi snestorm? Eller bare en herlig frostdag med sol og ingen vind? En herlig tid hvor vi møder rigtig mange voksne og børn i julestemning. Traditionen tro udleverer jeg altid gratis bagte pebernødder til alle barnlige sjæle(voksen som barn) og der er mulighed for at nyde den skønne natur omkring vores gård når “årets juletræ” skal udvælges, fældes og køres hjem.En anden vigtig tradition er vores hjemmelavede honningsyp(snaps) som næsten hver dag i december nydes i flotte grønne speciallavede keramik snapsekrus. Egentlig skal der ikke så meget til for at komme i julestemning:-) Og så er det herligt at se frem til den 24. december, hvor landgåsen skal langtidsstege og vi tager i kirken og fejrer Jesus fødsel.

 56. Maria Møller skriver:

  Vi har en julet tradition mortens aften! Det går ud på at vi øver os i at lave and og risalamande, så vi er gode til det juleaften 😉 Og så hører vi også julemusik den dag! Det er sjovt og lækkert med en lille general prøve.
  Knus Maria // mariamoeller@live.dk

 57. Maria Elmelund skriver:

  Vi plejer at samles hele familien og så laver vi konfekt! MMM, det er altid hyggeligt 🙂

  Maria Elmelund
  mariaelmelund@gmail.com

  God jul! <3

 58. Eigil Kjærulff skriver:

  God jul! Jeg deltager med glæde 😉

  eigilak@live.dk

 59. Alligevel ret lækkert med en chokoladejulekalender 🙂 Selvom jeg er flyttet hjemmefra, får min lillebror på 20 og jeg stadig nogle fine adventspakker & julekalender fra nisserne derhjemme 🙂

 60. Pia Eriksen skriver:

  HVIS jeg er en af de heldige, så vil jeg lade det være helt op til dig hvorvidt kalenderen skal være med mørk eller hvid chokolade.
  Med hensyn til juletraditioner så er der mange, men en lidt nyere (har vel kun godt 10 år på bagen) er at vi efter kalkunen og inden ris a la manden spiller pakkespil. Og den spilles på min måde således at alle får en gave. Det er super-sjovt og giver lige lidt tid så maden kan “falde ned” inden næste omgang.

 61. trine229 skriver:

  Vi er så småt i gang med at blive enige om fælles juletraditioner, da det er liiidt forskel på mig og min kærestes juletraditioner. Det at vi er fra to forskellige lande hjælper heller ikke…

  “Min” perfekte jul fejres i Norge, med sne, fjernsyn hele dagen, kirke, torsk og MASSER av familie (vi tæller nemt over 20, med masser af børn – så er der en stor forskel på det at fejre det i Danmark med sommerhus, and og ribbe – og 6 voksne og et barn. Men hyggelig er det dog ligevel!

  jeg har nettop fået trumfet et juletræ hjem i år – det vil gøre en stor forskell på stemining! Og andre traditioner? Hyacinther, julestjernen skal opp neste weekend, og andre advent skal der gang i julebakst og peberkagehus!

  Julen er børnenes fest – så det skal rigtig hygges og skrues ned for stresset i desember – det er jo derfor novembertilbudene ble oppfundet;)

 62. Signe skriver:

  Jeg elsker hvid chokolade, så det håber jeg, at jeg får, hvis jeg vinder 🙂

  Efter jeg er flyttet hjemmefra, er der ikke så mange juletraditioner. Men jeg holder jul med min familie, hvor vi får and og danser om juletræet. Så pakkes der en gave op af gangen, så vi kan godt bruge lang tid på at sidde ved juletræet og pakke op 🙂

 63. Line skriver:

  Jeg vil gerne prøve lykken. Hvert år op til jul bliver der bagt nogle bestemte småkager og lavet bestemt konfekt – det er bare ikke jul uden havregrynskugler fx. Pynten kommer først op den 1 december, og juletræet pyntes af børnene i familien om formiddagen d. 24 december.

  Line

 64. Pia Damgaard skriver:

  Vi har nogle hyggelige juletraditioner i familien. Vi starter med at tage til julemarked den 1. søndag i advent – og samme dag bliver der hængt julepynt op herhjemme.
  En dag lige inden jul mødes hele familien hos farmor & farfar, hvor vi bytter julegaver og spiser sammen – det er rigtig hyggeligt.
  Ellers er det meget på mit job, at der er nogle traditioner i december. Jeg arbejder på en institution for unge med særlige behov. Der holder vi julefrokost med de unge, hvor vi også er ude at bowle – og den sidste dag inden juleferien danser vi om juletræ sammen med dem…

  Hvis jeg skulle blive den heldige vinder, vil jeg foretrække hvid chokolade <3

  Pia Damgaard
  piaogjan@hotmail.com

 65. Julie Jensen skriver:

  Jeg og mine døtre elsker at juleklippe i år er jeg på barsel så vi har endnu mere tid til juleklippe og julebag 😉 jeg elsker hvid chokolade

 66. Nathalie Dyve skriver:

  Jeg SKAL have pyntet op til 1 søndag i advendt uanset hvor tidligt den falder.. Derudover skal jeg rundt til familien og sige glædelig jul og jeg har efterhånden gjort det til en tradition at have hjemmelavede havregrynskugler med (min far allerede)….. Og eftersom min roomies kæreste mener at hans havregrynskugler er de bedste bliver vi nød til i år at holde havregrynskuglekonkurrence! Som jeg selvfølgelig vinder 🙂
  Puh ha der er mange traditioner i mit hjem, også hvad slags pynt der accepteres og hvor meget der skal være af det (Helst en hel del)
  Skulle jeg være en af de heldige vil jeg sætte størst pris på den med mørk chokolade 🙂
  Glædelig jul til alle.

 67. Line B skriver:

  Det ser jo super lækkert ud og jeg har ikke fået købt en chokolade kalender endnu, så ville elske at vinde en af disse, helst mørkt chokolade

 68. Louise J. skriver:

  Det bedste ved julen er helt sikkert julekalender. Mig og min datter hygger hver aften med dyner i sofaen og masser af lys. Det er hyggeligt!
  En med hvid chokolade. Så kan den åbnes, når min datter spiser hendes Kinder-julekalender!

 69. Maria W. Høyer skriver:

  Jeg elsker julen, ikke mindst fordi det er den måned på året hvor der er allermest lækker mad, og hvor man har mest “lov” til at spise enormt meget usundt 😀 Hvert år har mine forældre og min søster og jeg i december en julekagebagedag, hvor vi hiver alle de bedste familieopskrifter frem og bager alt fra klejner til chokoladegodteklumper(det er de bedste), og ikke spiser andet end lækre sager. Envidere har vi også en konfektdag, hvor min søster og jeg altid har 20 forskellige opskrifter vi bare VIL lave, og så går dagen ellers med marcipan, nougat og chokoladesmeltning i massevis. Jeg elsker julen fordi der er så meget hygge, familietid og mad selvfølgelig – jeg er en stor chokoladeelsker! Jeg ville elske at smovse i en julekalender med mørk chokolade 🙂

 70. Sikke en dejlig give away! Jeg vil rigtig gerne være med og linker fra min blog (www.lottesroom.blogspot.dk)
  Uuhh, når sandheden skal frem, har jeg nok en del julesærheder og -traditioner. Altså der er jo fx nogle nisser, som har deres helt faste pladser, og det ville være utænkeligt at sætte dem andre steder 🙂
  Jeg laver også konfekt, hvor fx havregrynskuglerne er et must. Ris a’ la manden bliver bedst, når jeg selv laver den ;-), og ænderne vil jeg også helst lave selv.
  Jeg ved, at mine børn nyder vores traditioner. Min datter flyttede hjemmefra i sommer, så det er første år, hun ikke bor hjemme i december. Jeg skal ind til hende på torsdag og aflevere pakkekalender til hende, for det synes hun er hyggeligt, selv om hun ikke bor hjemme mere – og det synes jeg også 🙂
  Kh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)

 71. Anne Sofie skriver:

  3 ting om min jul:
  1) Det bedste ved jul (og en værre søvn-røver) er, at der de sidste år har været sendt 4 afsnit af “Sex and the City” sent hver aften… Elsker at glemme alt om eksamensopgaver og blive underholdt af de lækre New Yorker chics inden jeg falder i søvn 🙂
  2) Jeg er for længst blevet for gammel til at få adventsgaver, og synes egentlig også det er meget fair. Derfor har jeg i år for første gang lavet en adventspakke-kurv til min mor – bare fordi det var det sidste hun ville forvente, og fordi hun sikkert bliver mega glad!
  3) En ny og god tradition er, at min bofælle og jeg køber en børne-chokoladejulekalender til hinanden – fordi vi stadig synes, at sådan en hører sig til, og fordi det bare er sjovere at få den i gave, end at købe den til sig selv 🙂
  – Ønsker bloggeren og bloglæserne en god jul!
  Bedste hilsner fra Anne Sofie

 72. Marianne skriver:

  Ingen jul uden Disney juleshow, mens man spiser konfekt og drikker gløgg!:)

 73. Emilie Jensen skriver:

  I en alder af næsten 19 år, kan jeg virkeligt ikke lade være med at se julekalender og spise julegodter imens, haha!

 74. Susie R skriver:

  En juletradition i min familie er at vi 3. advent pakker bilen med te, varm kakao, pebernødder og brunkager, og så kører vi ud til den samme skov hvor vi har hentet juletræ de sidste 24 år. Der bliver familiefreden sat på en lille prøve, idet vi sammen skal blive enige om det juletræ der skal danses om d. 24. Vi fælder det selv og når det er pakket i bilen, drikker vi te og varm kakao, spiser småkager og så skal der altid kastes en håndfuld ud i skovbunden til musene. Jeg vil foretrække kalenderen med hvid chokolade.

 75. Karin skriver:

  Jeg har altid mindst 4 julekalendere, det har jeg haft siden jeg var helt lille. Jeg elsker at åbne dem hver morgen og ville ønske der fandtes flere til voksne, som den du viser her. Jeg foretrækker hvid chokolade, men det gør bestemt heller ikke noget med en mørk chokolade.

 76. Betty Jacobsen skriver:

  Vi er altid sammen hele dagen. Vi spiser rundstykker, en lille smule frokost, tager på kirkegården med kranse, ser Disney show og hjælper hinanden med maden. Anden er som regel stegt dagen før, så er den nemmere at smide ind sammen med stegen til sidst. Vi hygger os og pakker 1 gave op ad gangen. Vi er mest vilde med mørk chokolade.

 77. Mette skriver:

  Min mor og jeg mødes hver jul med et par af mine barndomsveninder (og deres mødre) til en småkage pyntnings konkurrence! Der giver vi den gas med krymmel, glasur og alt muligt. Det er altid mega sjovt og konkurrencepreget på den gode måde 🙂

 78. Carolina skriver:

  Julen er altid en dejlig tid- specielt pga. hyggen! I min familie fejrer vi jul uden julegaver. I stedet ligger fokus på al den gode mad og traditionerne (pynte, gåture i skoven, Disney juleshow….). Vi har altid lagt vægt på adventen- så det ville være skønt med en lille afvæksling i år med et dagligt stykke mørkt chokolade at glæde sig til 🙂 Kh. Carolina

 79. rebecca m. skriver:

  En fast juletradition i min familie er, at vi rent faktisk også fejrer lillejuleaften. D. 23. december tager ud på en juletræsplantage og fælder et juletræ. Derefter sætter vi det op i pejsestuen og pynter det. Bagefter laver min mor æbleskiver og hjemmelavet gløgg – og så læser hun Peters Jul op for hele familien. Det virker lidt fjollet, men det har været en fast tradition i min familie i mange år. Så fast, at der er helt bestemte måder man skal sige forskellige ord i bogen på – på rigtigt ‘gammelt’ dansk!
  Jeg flyttede hjemmefra for et lille år siden, og jeg kan mærke, at der er også er sneget sig en lille juletradition ind i mit hjem. Jeg købte et ualmindelig dyrt, måske 50 cm højt juletræ sidste år, som stod i stuen i min lille 45m2 lejlighed. Så sent som i dag gik jeg forbi juletræssælgeren, som stod præcis samme sted som sidste år, og var liiiiige ved at tage et mini-juletræ med igen. Jeg blev dog enig med mig selv om at det måske var en smule for tidligt. Men jeg skal helt sikkert have sådan et igen! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *