Jul på Hotel Chocolat

Tidligere på ugen var jeg inviteret til “Christmas in August” hos Hotel Chocolat, hvor jeg (og andre) både så, hørte om og ikke mindst smagte på deres Christmas Collection anno 2013.
Jeg kan allerede love, at det bliver et besøg værd når julen nærmer sig.

Disse store jule-knallerter er fyldt med 40 stykker luksus chokolader

Disse store jule-knallerter er fyldt med 40 stykker luksus chokolader

Her er et lille udvalg af årets julekollektion.

Her er et lille udvalg af årets julekollektion.

Da vi ankom var der bobler og små kanapeér, hvor chokolade på den ene eller anden måde var en del af “retten”. Derefter blev vi budt velkommen af Hotel Chocolats Co-founder & Adm. Direktør Angus Thirlwell. Han fortalte meget passioneret omkring hvordan det hele startede som en “Chocolate Tasting Club” og sidenhen hvordan ideen (under en rom-brandert) udviklederes til et Chokolade Hotel, Restaurant & Spa midt i deres kakao plantage på Saint Lucia i Caribien.

Derefter kunne vi gå rundt i de hyggelige chokolade omgivelser og prøvesmage ALLE deres vidunderlige chokolade produkter (tror vi alle gik der fra med en lille chokolade-mavepine?).

Hotel Chocolat - Chokolade,Hotel Chocolat er meget mere end en butik hvor der handles med chokolade, det er en kakaobar, en café og et åbent chokoladekøkken. Hvor man kan nyde den bedste varme chokolade, kakao kaffe, chokolade kage, chokolade, mad med chokolade og meget mere. Derudover fremstiller (rister, concherer og temperer) de deres kakaobønner/chokolade i små portioner, til få udvalgte produkter, inde i selve baren/butikken.

Udover deres nye jule kollektion blev vi også præsenteret for deres nye food-serie “Cocoa Cuisine“, hvor ristet kakaobønner bliver brugt som et krydderi og chokolade bliver en del af et ny og innovativ produkt.

Peberrod med hvid chokolade & Portvin med hhv. lys og mørk chokolade.

Peberrodscreme med hvid chokolade & Portvin med hhv. lys og mørk chokolade.

Deres vidunderlige chokolade verden slutter ikke her, da de i også producerer Skønheds & Spa produkter “Cocoa Juvenate“.

Alt i alt er der en meget fascinerende virksomhed, der udover den gode smag oplevelse, vægter fair trade og gode forhold til deres kakaobønner højt. Jeg er blown-away af deres fantastiske chokolader og er kun ked af at jeg ikke fik smagt på hver enkelt. Deres chokolader er så rige på både den gode chokolade og smags oplevelser, at du umuligt kan spise mere end et par stykker ad gangen.

Det jeg nok var allermest fascineret af er deres “Rabot 1745 Collection“. Her produceres chokoladen, kun med bønner fra ét af ni udvalgte lande. Det kan sammenlignes med vanilje og ikke mindst kaffe hvor smagen af bønnerne fra Kenya er forskellig fra bønnerne fra Columbia. Her ville jeg elske at sammenlige smage fra de forskellige lande (sidder lige nu og dagdrømmer om chokolade og den sensoriske smags oplevelse jeg snart vil forkæle mig selv med).

Jeg kan kun anbefale, at du tager en tur forbi Chocolat Hotel og så vil jeg ikke sige mere, resten skal opleves.

Jeg Planlægger at afholde en lille jule Give Away, når julen nærmer sig, hvor jeg vil udlove lidt lækkert fra Hotel Chocolat. Så hold godt øje med bloggen i løbet af de næste par måneder.

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Andet, På Kage oplevelse og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Jul på Hotel Chocolat

  1. uhm – bliver helt lækkersulten 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *