Eksamen

Jeg håber i alle er kommer godt ind i det nye år?

I undrer jer måske over hvorfor jeg ikke har blogget i det nye år endnu? Grunden er, at jeg har to skriftelige eksamener i næste uge og da jeg var influenza syg i det meste af december (som næsten hele Danmark) gik jeg glip af en masse forelæsninger og nu er der en masse der skal indhentes. Det efterlader desværre ikke nogen tid til kager og søde sager 🙁StudyHeldigvis har jeg en fri uge efter eksamenerne, da jeg ingen læseferie har. I denne uge har jeg en masse planer og jeg håber jeg når det meste. Jeg må indrømme at kagerne har været svære at undvære og jeg har også haft meget livagtige drømme om kage og kage kreationer om natten. Det minder meget om de mad drømme man har når man er på slankekur 😀

Derfor glæder det mig at kunne fortælle, at i kan se frem til indlæg om:

  • Gammeldags fastelavnsboller
  • en masse forskellige Valentines kager – hjerter og røde farver
  • En lille Valentines give away

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *