Sex and the city kage

Når veninder samles er der altid gemt en lille Carrie, Samantha, Miranda eller Charlotte i os alle. Især når dagens tema er “Sex and the city” og der er dømt polterabend.

Da jeg fik emnet fortalt væltede ideerne frem; New York, pink, cosmopolitans, stilletter, perler, tøj m.m.

Så jeg besluttede mig for, at lave en stillet der skulle på toppen af kagen. Det er første gang jeg har lavet en sko i fondant og syntes resultatet blev meget godt. Jeg har allerede en masse ideer til forbedringer og anderledes udsmykning til næste forsøg.
Jeg besluttede også, at en masse perlekæder skulle ligge rundt om og ovenpå kagen.

New York skulle også med på kagen, så rundt om ville jeg have New York skyline. For at få lidt kontrast, valgte jeg at komme fondant skyline på noget af kagen og tegne noget på, med en mad tusch. Min dejlige kæreste hjalp til med fondant delen, for der var min tålmodighed ikke længer tilstede (var under lidt tidspres tilsidst). Tak for hjælpen skat.

Her er så “Sex and the city” kagen.
Og kagen indeni.
Da kagen var til en polterabend valgte jeg “igen” smags temaet, chokolade, jordbœr og champagne. Kagen består af champagnebunde med chokolademousse og jordbœr-champagnemousse.

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Fondant & Fest kager og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Sex and the city kage

  1. Jette petersen skriver:

    Super fin kage, kunne du ikke fortælle hvordan du lavede skoen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *