The Hummingbird Bakery i London

Jeg var i London for et stykke tid siden. Et af turens mange højdepunkter var et besøg i The Hummingbird Bakery.

Hummingbird er en “american style bakery” i London. hvor deres speciale er cheecakes, brownies og cupcakes. Lige nu har de fem butikker rundt i London. Jeg besøgte deres butik i Soho. En lille hyggelig butik med nogle få siddepladser.Vi besluttede os dog for, at tage det med tilbage til hotellet, så vi kunne nyde kagerne med et glas boblende champagne. Vores kager blev pakket i de sødeste små œsker og dernœst i en fin lille papirspose. Som i kan se på billedet herunder:

Vi købte alle forskellige kager, så vi kunne smage af hinandens. Jeg købte den lœkkereste Cheesecake brownie og den smagte himmelsk. Den må jeg vist hellere lave en dag hjemme i mit lille køkken mmm. Derudover fik vi en chokolade devils cake, en alm brownie og en woopie med hjem. De var alle lœkre og gav masser af inspiration til hjemme bageriet 😛

Skal du en dag til London, så gør dig selv den tjeneste at besøge en af deres butikker.

Christina

Dette indlæg blev udgivet i På Kage oplevelse og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *