De første fondant kager, del 2 – Prinsesseslot kagen

Som nœvnt i første del af “de første fondant kager”, var mit andet forsøg med fondant kager hele tre kager til samme dag. De to andre var til tema fødselsdag. Prinsesser og pirater. Her kommer prinsesse kagen.

Prinsesser bor på et slot, så kagen skulle jo vœre et kœmpe slot med tårne og det hele.

Jeg havde en del problemer med at få tårnene til at side fast og ikke mindst lige, og lige der var jeg glad for, at min oprindelige plan om at lave en to eller tre etage kage ikke blev til noget. Men jeg syntes det blev helt fint til sidst.

Det var over 200 små blomster rundt om siden, tårnene, døren og vinduerne på kagen. De sad fast med grøn RI, der var sprøjtet med en blad-tyl.

Tårnspidserne var smurt ind i RI og pyntet med lyserøde sprinkles. Vindue og døren fik også en omgang RI med sprinkles.

Kagen bestod af Red velvet bunde med creamcheesefrosting.

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Den spœde begyndelse, Fondant & Fest kager og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to De første fondant kager, del 2 – Prinsesseslot kagen

  1. Karina Elshave skriver:

    Hej Christina,

    Jeg skal lave en prinsesseslot kage til min datters fødselsdag. Og har fundet inspiration i den du har lavet og lagt billede ud af her. Min spørgsmål er nu, hvaad har du lavet tårnspirene af?? Da det er mit største dilemma.

    Karina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *