De første cupcakes

Det hele startede med at jeg elskede at bage muffins, isœr med chokolade og/eller bœr. En dag faldt jeg over en opskrift på cupcakes  i “The Hummingbird Bakery” bogen og wow det lød godt, det måtte jeg prøve. Og fra den dag af var jeg hooked. Herunder ses et af de føtste forsøg på en kokos cupcake.

Langsomt som jeg fik bagt og bagt fik jeg også lyst til at opsmøre og pynte dem rigtig flot. Her ses et af de første forsøg med sprøjtepose og tyl. (lœs plastikpose)

Sidenhen fik jeg købt en rigtig sprøjtepose og lidt forskellige tyller. Derudover opdagede jeg fondant, udstikker, farver, glimmer and you name it. En ren kage himmel af kage udstyr 🙂 Herfra er der blevet bagt, leget og eksperimenteret med et vœlg af farver, opskrifter osv. Et af de seneste eksemplar på chokolade cupcakes ser sådan ud.

Håber min lille fortœlling giver lyst til at se hvad det videre sker i min lille bagehjørne 🙂

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Cupcakes / Muffins, Den spœde begyndelse. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *