Frozen yoghurt Ice pops med blåbær

Selvom sommeren lader vente på sig skal ingen af os snydes for is. Jeg har nu sommerferie og håber, at med lidt is vil solen titte frem bag skyerne?

For et stykke tid siden fandt jeg nogle ispinde-forme i Netto og har glædet mig til sommerferie, for så skulle de testes. Denne gang blev det til lækker yoghurt is med blåbær. Det er bestemt ikke sidste gang jeg laver denne form for is.
Frozen yoghurt Ice pops med blåbærFrozen yoghurt is
– 6 stk
2 spsk sukker*
1 spsk hjemmelavet vaniljesukker*
1 tsk vand*

450 g græsk yoghurt
350 g friske eller frosne blåbær

* kan erstattes af 3-4 spsk honning

Fremgangsmåde
Kom sukker, vaniljesukker og vand i en gryde og kog det indtil alt sukkeret er smeltet. Lad vaniljesiruppen afkøle i ca 15 min.
Kom græsk yoghurt og vaniljesirup i en skål og bland det godt til en vanilje yoghurt.
Blend blåbær og 2/3 af yoghurten til en lækker blåbær yoghurt.
Kom nu skiftevis blåbær yoghurt og vanilje yoghurt i din “is-pinde”-form.

yoghurt ispinde

Lad din yoghurt is-pinde fryse i 4-6 timer og nyd dem med god samvittighed i sommersolen.
Har de været frosset længe, lad den tø i ca. 15 min. inden du nyder dem.
Frozen yoghurt med blåbærChristina

Dette indlæg blev udgivet i Dessert, Det "sunde" alternativ, Is og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Frozen yoghurt Ice pops med blåbær

  1. A + K = ♥ skriver:

    Yum, har fået sommerferie idag, så må straks igang med at prøve mine forme af!

    – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *