Blåbærmuffins med hvid chokolade

Det er weekend, gråt udenfor og jorden er stadig våd fra regnen de sidste par dage. Lysten til hygge under tæppet med te og muffins, tog sit stille indtog i mit sind. Få timer sener var det en realitet og hyggestunden var officiel.
blåbær muffinsDisse muffins er også perfekte til en hyggelig eftermiddags picnic i det grønne.

Blåbær muffins – 12 stk – lille/mellem str. (cupcake str)
200 g mel
45 g fuldkornsmel, kan erstattes med mel
200 g sukker
1/2 tsk salt
1 tsk bagepulver
1/4 tsk natron
1 spsk hjemmelaver vaniljesukker
2 1/2 dl kærnemælk
1 æg
55 g smør, smeltet
150 g blåbær
50 g hvid chokolade, hakket

Fremgangsmåde
Bland mel, sukker, salt, bagepulver, natron og vaniljesukker i en skål. I en kande blandes æg og kærnemælk og det tilsættes langsomt til det tørre, mens der piskes ved lav hastighed. Kom den smeltet smør i og pisk til alt er godt indarbejdet og dejen er glat.
Vend forsigtig blåbær og chokoladen i dejen med en dejskraber og kom dejen i klargjorte muffins forme.
Making muffinsBag dem ved 180˚C i 20-25 min.

Bruger du frosne bær:
– Skal bagetiden forlænges, mærk altid efter med en bagenål/tandstik eller hvad du nu anvender til dette formål.
– Må de ikke tø op inden, da væden farver dejen.

Lad kagerne afkøle på en bagerist og server den til en god kop kaffe eller te.
blåbær muffinsGod weekend

Christina

Dette indlæg blev udgivet i Cupcakes / Muffins, Morgenmad og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Blåbærmuffins med hvid chokolade

  1. Anne skriver:

    Svare 1 spsk hjemmelavet vanillesukker også til 1 spsk købe?

  2. mette skriver:

    Så har jeg bagt de gode muffins igen mums
    kh mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *