Kærnemælkskoldskål

Solen varmer allerede så dejligt, og hele weekenden har vi herhjemme nydt lækker koldskål til stort set alle mellemmåltider 🙂

Koldskål er noget af det bedste jeg ved, og jeg kan spise det i litervis. Derfor vil jeg her dele min yndlings opskrift.

Koldskål – 4-6 portioner

2 stk past. æggeblommer – (1 bæger)
50 g flormelis
1/2 stang vanilie, kornene deraf
5 dl kærnemælk
5 dl tykmælk
2 spsk friskpresset citronsaft

Fremgangsmåde
Pisk æggeblommer, flormelis og vanilje til en let og luftig æggesnaps. Tilsæt kærnemælk og tykmælk, og pisk det godt sammen. Smag til med citronsaft.
Making KoldskålServer din koldskål med hjemmelavede kammerjunker og sommeres søde bær.
kærnemælkkoldskålChristina

Dette indlæg blev udgivet i Dessert, Morgenmad og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 Responses to Kærnemælkskoldskål

  1. mette skriver:

    Uh den lyder lækker,vil straks afprøve den i morgen,vi elsker nemlig også koldskål:)
    Knus Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *